Vēl nopērkamas biļetes uz «Stomp»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Līdz pasaules ritma sensācijas — STOMP — pirmajai izrādei Rīgā palikusi nedēļa, un patlaban tirdzniecībā uz dažām izrādēm var iegādāties aptuveni tūkstoti biļešu. STOMP priekšnesumi Rīgas Kongresu namā būs skatāmi no 27. marta līdz 1. aprīlim, un plānots, ka kopā tos noskatīsies aptuveni 10 000 cilvēku.

Patlaban no tirdzniecībā atlikušajām biļetēm liela daļa ir papildvietas, kuras lielākoties ir atsevišķas sēdvietas. Šīs biļetes tiek tirgotas par ievērojami samazinātu cenu.

STOMP uzveduma grupā apvienojušās spilgtas personības, kuras kopīgi strādā, lai no it kā vienkāršām un saprotamām lietām radītu sarežģītu, dinamisku, teatrālu un aizraujošu priekšnesumu. Grupas dalībnieki priekšnesumos rada mūziku ar jebkuru priekšmetu. Izrādē tiek izmantoti sadzīves priekšmeti: slotas, spaiņi, «Zippo» šķiltavas, plastmasas maisiņi. Tie nav pierasti, standarta mūzikas instrumenti, bet radītais rezultāts uzrunā skatītājus.

Kopš 1991. gada, kad grupa uzstājās pirmo reizi, tā visā pasaulē sniegusi 10 000 priekšnesumu, uz kuriem pārdoti 10 miljoni biļešu. 2003. gadā STOMP ar ļoti labiem panākumiem viesojās arī Latvijā. Šoreiz STOMP atgriezīsies ar jaunu programmu.

Izrāžu norises laiks:

  • Otrdien, 27. martā, plkst. 19.30
  • Trešdien, 28. martā, plkst. 19.30
  • Ceturtdien, 29. martā, plkst. 19.30
  • Piektdien, 30. martā, plkst. 19.30
  • Sestdien, 31. martā, plkst. 17.30 un 21.00
  • Svētdien, 1. aprīlī plkst. 17.30 un 21.00
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu