Izdos <i>Jenny May</i> otro soloalbumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīne Kičigina

Tieši pēc diviem mēnešiem — 21. maijā —, sadarbojoties kompānijām «Aktiv Music» un «Platforma Records», klajā nāks jauns dziedātājas Jenny May soloalbums.

Par albuma nosaukumu vēl tiek lemts, bet skaidri zināms, ka tā būtiskākā atšķirība no pirms diviem gadiem izdotā izpildītājas Jenny May debijas albuma «Purple Skies And Yellow Flowers» būs izpildīto dziesmu valoda. Šoreiz visas albumā iekļautās dziesmas skanēs latviešu valodā, turklāt tās visas lielākā vai mazākā mērā būs savulaik Latvijā ļoti populāras, bet patlaban nedaudz piemirstas un radiostacijās nerotējošas kompozīcijas.

Albumā būs iekļauti Zigmara Liepiņa, Raimonda Paula, Mārtiņa Brauna, Gunāra Freidenfelda, Ingusa Baušķenieka, Jāņa Lūsēna, Ulda Marhilēviča, Aigara Voitišķa un citu Latvijā atzītu komponistu darbi.

Pārliecība par šāda albuma spēju ieinteresēt klausītājus Latvijā radās pēc Jenny May un grupas «Double Faced Eels» kopīgi ieskaņotās Zigmara Liepiņa un Jāņa Baltausa dziesmas «Bez puišiem nevar» galvu reibinošajiem panākumiem. Šī kompozīcija jau trīs nedēļas ieņem 1. vietu «Latvian Airplay TOP 50», bet topā «Latvijas Mūzikas spice», kurā apkopoti tikai Latvijā radīto darbu panākumi, dziesma pārliecinoši atrodas 1. vietā jau piecas nedēļas.

«Vīrietis labākos gados».

Paralēli studijas darbam uz albumā iekļauto dziesmu bāzes tiek gatavota arī Jenny May un viņas pavadošās mūziķu grupas koncertprogramma, ko plānots aktīvi izrādīt Latvijā jau šovasar.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu