Pirms seksa paskaties pulkstenī

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/Apollo

Seksologi jau sen ievērojuši, ka apmierinājums no seksa dažādos diennakts laikos krasi atšķiras. Sieviete vienus un tos pašus glāstus atkarībā no laika uztver dažādi. Tāpēc paskaties pulkstenī un padomā, ko tu šajā brīdī vari saņemt no partneres un ko pats vari viņai piedāvāt.

6.00 – 8.00
Viņa.
Pat ja viņa jau pamodusies, viņas organisms vēl nav gatavs seksam. Melatonīna (miega hormonu) līmenis asinīs pastāvīgi pazeminās, bet ķermeņa temperatūra pēc miega vēl nav paaugstinājusies (naktī ķermeņa temperatūra mazliet pazeminās). Lai gan – reizēm ir ļoti patīkami pamosties, nodarbojoties ar seksu. Galvenais, lai partneris nesteidzas, ļaujot viņai pamosties no nesteidzīgiem glāstiem.

Viņš. Lielākā daļa vīriešu tieši šajās stundās ir seksuālās aktivitātes virsotnē, tagad testosterona līmenis viņa asinīs sasniedz maksimumu. Viņam nepieciešams kļūt mundram un vairot spēkus pirms jaunas dienas. Taču viņš nav gatavs gariem un ilgstošiem glāstiem. Ātrs sekss ir viss, uz ko sieviete var cerēt.

8.00 – 10.00
Viņa.
Pilnīgi pamodusies un ir gatava seksam. Viņas asinīs endorfīnu (prieka hormonu) līmenis sasniedz maksimumu. Lai uzbudinātos, viņai nevajadzēs daudz laika.

Viņš. Jau noskaņojies darbadienai. Testosterona līmenis viņa asinīs pazeminājies līdz normai. Tāpēc tagad mīļoto vīrieti iekustināt ir diezgan grūti.

10.00 – 12.00
Viņa.
Šajās stundās viņai ir saasināti visi garšas receptori. Tieši tagad viņa var gūt maksimālu baudu no orālā seksa. Starp citu, šai mīlas spēlei vīrietis ir gatavs vienmēr.

Viņš. Vīriešiem dominē domāšanas aktivitāte. Tāpēc viņš nevis nodarbosies ar seksu, bet stundām ilgi par to spriedīs, taču diez vai pats izrādīs aktivitāti. Jebkuru sievietes rīcību viņš domās sāks analizēt un izdarīt tālejošus secinājumus.

12.00 – 14.00
Viņa.
Viņas aktivitāte sasniedz maksimumu. Taču uz seksualitāti tas neattiecas. Šajās stundās sievietei ir grūti atslābināties un koncentrēties seksam. Taču, ja viņa šajā laikā grib nodarboties ar sava mīļotā seksuālo izglītošanu, viņam nevajag kautrēties un visu izmēģināt praksē.

Viņš. Noskaņots draiskulīgi. Šajā laikā vīrieša prieka hormonu līmenis sasniedz maksimumu. Tāpēc viņš vēlas kaut ko neparastu, pat ekstremālu, un labprāt pieņems jebkuru sievietes ideju.

14.00 – 16.00
Viņa.
Šajā laikā viņas organisms ir maksimāli nobriedis apaugļošanai. Taču gariem un ilgstošiem glāstiem viņa nav gatava. Ātrs, pat mazliet rupjš sekss ir tas, kas viņai tagad vajadzīgs. Turklāt šajās stundās saasinās viņas ožas sajūtas, tāpēc viņai galvenais – lai vīrietis patīkami smaržotu.

Viņš. Aptuveni ap četriem dienā vīrieša organisms reproducē viskvalitatīvāko spermu. Tāpēc, ja domājat par dzimtas turpināšanu, šis ir īstais laiks.

16.00 – 18.00
Viņa.
Šajā laikā vērojams aktivitātes kritums. Lielākā daļa sieviešu šajās stundās nav spējīgas aktīviem glāstiem. Taču viņai nav nekas pretī šo maigumu saņemt no partnera. Tāpēc, ja mīļotais raujas kaujā, nevajag viņu apturēt.

Viņš. Gatavs kaujai, taču nav spējīgs ilgām maiguma izpausmēm. Viņam ar seksu nepieciešams tikt vaļā no noguruma un negatīvas enerģijas. Tāpēc viss, uz ko var cerēt sieviete, ir ātrs sekss.

18.00 – 20.00
Viņa.
Nepieciešams aizpildīt enerģijas iztrūkumu, tāpēc nevajag atteikties no vakariņām. Šajā laikā viņai maksimāli saasinās dzirdes sajūtas. Viņa ir gatava uzklausīt garas atzīšanās mīlestībā un sev adresētus komplimentus.

Viņš. Šajā laikā vīrietis nav spējīgs seksuālām spēlēm. Tagad viņš var domāt tikai par izsalkuma remdēšanu un atpūtu pēc vakariņām. Viņa organisms visus savus spēkus tērē ēdiena sagremošanai. Taču, ja sieviete vīrieti uzaicinās uz vieglu banketu gultā, diez vai viņš atteiksies.

20.00 – 22.00
Viņa.
Vislabākais laiks ilgstošām seksa spēlēm. Viņa ir spēka pārpilna (ja nav atteikusies no vakariņām) un gatava ņemt iniciatīvu savās rokās. Vispiemērotākais laiks dažādiem eksperimentiem gultā.

Viņš. Raujas kaujā un ir gatavs izpildīt jebkuru sievietes vēlmi. Šajā laikā abu partneru seksuālie pulksteņi pilnībā sakrīt.

22.00 –00
Viņa.
Tuvāk pusnaktij viņas asinīs krasi palielinās melatonīna līmenis. Organisms pamazām aizmieg, pat ja viņa pieradusi iet vēlu gulēt. Viņas seksuālais jutīgums pazeminās, taču saasinās romantiskas jūtas – gribas vienkārši turēties pie rokām, apskauties, skūpstīties un – vairāk neko.

Viņš. Maksimāli atslābinājies, taču vēl neguļ. Tāpēc tagad ir gatavs gariem un ilgstošiem glāstiem. Lai labi aizmigtu, viņam nepieciešams atbrīvoties no atlikušās enerģijas. Un seksuālās spēles šajā ziņā noder vislabāk.

00 – 6.00
Viņa.
Viņas organismam nepieciešama atpūta. Taču ar mīlestību var nodarboties arī pusmiegā. Starp citu, daudzas sievietes, kas iepriekš nav izjutušas orgasmu, tieši pusmiega stāvoklī sasniedz seksuālā baudījuma virsotni. Tas tāpēc, ka miegā viņas spēj pilnībā atslābināties. Galvenais – lai partneris negulētu.

Viņš. Cieši guļ, un pamodināt viņu ir ļoti grūti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu