Anonīms labvēlis uzdāvina Artūram Dubokam 500 000 latu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/N.Mežiņš

Runā, ka grupas «A–Eiropa» solists Artūrs Duboks no kādas organizācijas saņēmis prāvu naudas summu, un, kaut arī nauda bijusi paredzēta, lai grupa «A–Eiropa» īstenotu savus muzikālos mērķus, Artūrs, nekonsultējoties ar citiem grupas dalībniekiem, naudu esot iztērējis sev vien zināmiem mērķiem.

Lai noskaidrotu, kas tā par organizāciju, kura tik dāsni atalgojusi «A–Eiropu», «Vakara Ziņas» sazinājās ar pašu Artūru, kas pilnībā noliedz šādu informāciju. Viņš teica: «Tās ir muļķības, jo mums ir saliedēts un kolosāls kolektīvs. Visu esam nopelnījuši paši, ne no viena neko neesam saņēmuši,» — tā Artūrs.

To, ka Artūrs būtu saņēmis jelkādu finansējumu no mūzikas ierakstu kompānijas «Platforma Records», noraida arī tās šefs Rimants Liepiņš. ««Platforma Records» grupai «A–Eiropa» šobrīd nav piešķīrusi nekādu finansējumu. Varbūt mēs tiekam jaukti ar «Latvijas mūzikas kanālu»? Mēs uzaicinājām Artūra sarakstīto dziesmu izpildītāju Aināru Virgu nofilmēties videoklipā, kas paredzēts «Latvijas mūzikas kanālam»,» stāsta Liepiņš. To, ka prāvo naudas summiņu Artūram būtu piešķīris «Latvijas mūzikas kanāls», noraida arī kāds no kanāla darbiniekiem.

Tiesa, pēc brīža Artūrs sazinājās ar «Vakara Ziņām» un priecīgi atklāja pārsteidzošus jaunumus — proti, tūlīt pēc sarunas ar «Vakara Ziņām» viņš ielūkojies savā «Hansabankas» kontā un secinājis, ka nezināma organizācija tajā ieskaitījusi 500 000 latu. «Jūs esat mana mūza!» viņš uzrunāja šo rindu autori. «Tagad esmu miljonārs. Man ir visas atskaites par sava bankas konta operācijām, bet tiešām nezinu, kas ieskaitījis šo lielo naudas summu,» priecīgs par prāvo naudas summu bija Duboks. Vaicāts, kur tad viņš domā ieguldīt no skaidrām debesīm nokritušos 500 000 latu, Artūrs, ilgi nedomādams, paziņoja, ka liks iekšā kino, paskaidrojot, ka tuvākajā laikā noteikti kādai no jaunajām «A–Eiropas» dziesmām nofilmēs videoklipu, kam varētu atvēlēt kādus 70 000 latu. Tiesa, no lielās naudas summas, kas tik negaidīti ieripojusi kontā, Artūrs domā nomaksāt arī nodokļus, ja vien kāds labvēlis, tas pats, kas naudu ieskaitījis, to jau nav izdarījis pirms viņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu