«MTV Latvija» dzimšanas dienu svinēs ar lielkoncertu krastmalā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc nepilna mēneša – 19. augustā ar vērienīgu lielkoncertu Daugavas krastmalā tiks svinēta «MTV Latvija» gada jubileja, kas izvērtīsies par Rīgas pilsētas svētku kulmināciju.

«MTV B-Day» burziņa īpašie viesi būs jaunie reiva karaļi «Digitalism» no Hamburgas. Šīs grupas populārākie hiti «Zdarlight», «Jupiter Room» un «Pogo» jau iekarojuši daudzu pasaules radiostaciju un TV kanālu skatītāju un klausītāju simpātijas. Jaunākais singls «Pogo» ir guvis satriecošus panākumus arī «MTV Dance Floor Chart» visā pasaulē. Jāpiezīmē, ka «Digitalism» daiļradi ir novērtējušas tādas pasaules megazvaigznes, kā «Depeche Mode», «Daft Punk» un Lisa Stansfielda, kas uzticējuši savu dziesmu remiksēšanu tieši «Digitalism» puišiem. Rīgas koncerts ir iekļauts «Digitalism» pasaules turnejā, kuras laikā kolorītais duets viesosies teju vai katrā pasaules valstī. Puišu debijas albums «Idealism» kritiķu skatījumā ļāvis duetam ieņemt godpilno vietu līdzās «Chemical Brothers» un «Daft Punk», jo bieži vien mūzikas kritiķi «Digitalism» dēvē par jaunajiem «Chemical Brothers».

«MTV vienmēr ir atradis jaunus talantus, kuru attīstība un popularitāte vienmēr ir apliecinājusi perfektu MTV intuīciju un nevainojamu izvēli. Tā tas ir arī «Digitalism» gadījumā», uzskata «MTV Networks Baltic» Talantu un mūzikas departamenta direktors Vidmantas Cepkauskas. «Mēs uzskatām par savu pienākumu palīdzēt šai grupai sasniegt pēc iespējas lielāku skatītāju un klausītāju loku.«  
Bez reiva karaļiem «Digitalism», 19. augustā uz krastmalas skatuves vēl būs redzami pašmāju «Cosmos», «Melo – M», «Double Faced Eels», Lietuvu pārstāvēs «G&G Sindikatas», «Skamp» un Mantas, bet Igauniju – «No Big Silence», «Vanilla Ninja» un «The Bedwetters». Koncerts būs redzams arī «MTV Latvija» ēterā 23. augustā, bet plašāku informāciju pirms koncerta var meklēt MTV raidījumā «Supermercado».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu