Laimē ielūgumu uz MTV dzimšanas dienas burziņu!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau svētdien, noslēdzot Rīgas svētkus, pasaules huligāns «numur viens» — MTV — svinēs gada jubileju, kopš sācis raidīt Latvijā.

Burziņa galvenie viesi būs jaunā reiva karaļi «Digitalism» no Vācijas. Šīs grupas populārākie hiti «Zdarlight», «Jupiter Room» un «Pogo» jau iekarojuši daudzu pasaules radiostaciju un TV kanālu skatītāju un klausītāju simpātijas. Jaunākais singls «Pogo» guvis satriecošus panākumus arī «MTV Dance Floor Chart» visā pasaulē.

Bez «Digitalism» uz krastmalas skatuves vēl būs redzami pašmāju «Cosmos», «Melo M», «Double Faced Eels», Lietuvu pārstāvēs «G&G Sindikatas», «Skamp» un «Mantas», bet Igauniju — «No Big Silence», «Vanilla Ninja» un «The Bedwetters».

Šo pasākumu nedrīkst laist garām! Piedalies konkursā un laimē ielūgumus uz 19. augusta burziņu!

Atbildi uz pieciem jautājumiem un esi viens no pieciem veiksminiekiem, kas savā īpašumā iegūs divus ielūgumus uz MTV dzimšanas dienas burziņu! Uzvarētājus paziņosim piektdien.

:: Konkursa jautājumi >>>

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu