Vācieša un spāņa gultā...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Centīsimies atklāt dažādu nacionalitāšu vīriešu seksuālos noslēpumus. Varbūt tas jums kaut kā palīdzēs, ceļojot pa pasauli. Jo gribas taču arī turpinājumu, vai ne? Šoreiz paviesosimies vācieša un spāņa gultā.

* * *

amerikāni un itālieti.

Vācietis

Sadzīvē viņš būs visaugstākās kvalitātes paraugs. Arī seksā viss notiks ātri un kvalitatīvi. Ielāgo: katru reizi — ātri un kvalitatīvi. Ļoti iespējams, ka pēc pāris nedēļām seksa piemirsīsi, ka tu ar to nodarbojies, bet dzimumakta laikā domās jau pielaikosi sev trušādas kažociņu...

Un ņem vērā: viņš nav romantisks, bet sentimentāls gan! Tas nozīmē, ka pēc ātra un kvalitatīva seksa viņš ir spējīgs aiz laimes apraudāties kā mazs bērns. Lūk, tieši tajā mirklī tu arī sapratīsi, ka esi viņā iemīlējusies!

Laulības perspektīva

Iespējas ir lielas. Tev tikai jāiemācās lieliski grilēt desiņas un jāpieņemas svarā vismaz par pieciem kilogramiem.

Spānis

Romantiskajās attiecībās viņus bieži salīdzina ar dedzīgajiem itāliešiem. Un tas ir pilnīgi aplami! Viņiem nepavisam nepatīk gari ievadi. Tas nozīmē: ja jūs iepazināties no rīta, pusdienlaikā tev jau vajadzētu atrasties viņa gultā. Kaut gan gulta viņam nešķiet svarīga. Kopā ar spāņu vīrieti tu izmēģināsi seksu visur — pludmalē un parkā uz soliņa, uz automašīnas motora pārsega un veikalu pielaikošanas kabīnēs. Bet nav sliktuma bez labuma — tā tu drīz vien iepazīsies ar tām Spānijas vietām, kas tūristu acīm ir liegtas.

Laulības perspektīva

Ņem vērā: tas, ka viņš neaicināja tevi pie sevis uz mājām, bet nodarbojās ar seksu visās iepriekš minētajās vietās, varbūt nozīmē arī to, ka viņam savu māju nemaz nav. Tāpēc, pirms teikt izšķirošo jāvārdu, iepriekš iztaujā viņu labi un visu noskaidro.

* * *

Nākamnedēļ paredzēts sekss ar francūzi un krievu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu