Gulbis pārvests uz cietuma slimnīcu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas kriminālpārvaldes priekšnieka Vladimira Vaškeviča auto dedzināšanā un krāpšanā lielā apmērā aizdomās turētā no dienesta pienākumiem atstādinātā Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienesta virsnieks Edgars Gulbis patlaban ir jau pārvietots uz Olaines cietuma slimnīcu, aģentūru LETA informē «Gaiļezera» slimnīcas pārstāve.

«Gaiļezera» slimnīcā šodien tika sasaukts ārstu konsīlijs, kā laikā mediķi lēma, vai Gulbis ir transportējams. Mediķu lēmums bija apstiprinošs — Gulbja veselības stāvoklis pieļauj viņa transportēšanu uz citu vietu.

Kā aģentūrai LETA sacīja Gulbja aizstāvis Kārlis Paleps, ārsti lēmuši, ka Gulbja turpmākā atrašanās reanimācijas nodaļā nav nepieciešama, tāpēc ļāvuši viņu pārvest. Gulbim trīs nedēļas būs jānēsā kakla skriemeļu fiksators. Mediķi arī izsnieguši mapi ar dažādām medicīniskām izziņām par Gulbja veselības stāvokli un rekomendācijas viņa turpmākai ārstēšanai.

Gulbis slimnīcā nonāca pēc tam, kad 26. septembra novakarē pēc aizturēšanas konvojēšanas laikā mīklainos apstākļos uz Salu tilta izlēca vai izkrita, vai tika izgrūsts no policijas automašīnas un pēc tam ielēca Daugavā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu