Sniedz palīdzību nelaimē iekļuvušiem dzīvniekiem (1)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji sniedza palīdzību nelaimē iekļuvušai stirnai un zirgam.

Kā TVNET informēja VUGD pārstāve Viktorija Šembele, vakar, plkst. 11:59, VUGD saņēma informāciju, ka Pļaviņu novadā karjerā ledū ir ielūzusi stirna. Pieteicējs sagaidīja ugunsdzēsējus glābējus un parādīja viņiem precīzu vietu, kur bija ledū ielūzusī stirna. Ar Hanzas dēļa palīdzību ugunsdzēsēji glābēji nokļuva līdz stirnai, kura atradās apmēram 10 metrus no krasta, uzlika viņu uz Hanza dēļa un nogādāja krastā. Notikuma vietā ieradās arī Meža dienesta pārstāvis, kuram tika nodota traumētā stirna.

Neilgi pēc tam, plkst. 12:35, VUGD saņēma informāciju, ka Saldus novada, Zirņu pagastā, grāvī atrodas zirgs, kurš saviem spēkiem no tā nevar izkļūt. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka blakus ceļa braucamajai daļai grāvī guļ zirgs, kurš nevar piecelties. Izmantojot kaimiņu traktoru, ugunsdzēsēji glābēji zirgu no grāvja izvilka un apsedza ar sienu. Notikuma vietā ieradās arī veterinārārsts, kurš konstatēja, ka zirgam ir lauzta kāja. Tā kā tālāka ugunsdzēsēju glābēju palīdzība vairs nebija nepieciešama, ugunsdzēsēji glābēji izglābto zirgu nodeva veterinārārstam.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu