Pilsrundāles vidusskolas direktors noliedz saistību ar Gulbi, taču iesniedz atlūgumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bauskas rajona Pilsrundāles vidusskolas direktors Aivars Indrikovs noliedz, ka būtu pārdevis viltotu izglītības dokumentu patlaban apcietinātajam Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienesta virsniekam Edgaram Gulbim, kas septembra beigās mīklainos apstākļos uz Salu tilta izkļuva no konvoja automašīnas un ielēca Daugavā.

Indrikovs bija pārsteigts par šādu apgalvojumu un aģentūrai LETA sacīja, ka neesot Gulbim pārdevis viltotu vidusskolas beigšanas atestātu, turklāt Gulbis neesot mācījies šajā skolā. Indrikovs arī nemācēja teikt, vai Gulbis kādreiz dzīvojis Rundāles pagasta pašvaldības teritorijā.

Bauskas rajona padomes un Rundāles pagasta padomes priekšsēdētājs Aivars Okmanis aģentūru LETA informēja, ka viņš pieņēmis Indrikova iesniegumu par atbrīvošanu no skolas direktora amata pēc paša vēlēšanās. Nākamajā rajona padomes sēdē 22. novembrī, visticamāk, Indrikovu atbrīvos no amata, piebilda pašvaldības vadītājs.

Indrikovs Pilsrundāles vidusskolu vadīja 23 gadus.

Okmanis Indrikovu pazīstot kopš 1994. gada, taču nevēlējās komentēt notikušo. Viņš atzina, ka esot informēts par kriminālprocesu, kas sākts pret Indrikovu.

Jau vēstīts, ka VP ceturtdien nāca klajā ar vairākiem pārsteidzošiem faktiem par Gulbja veiktiem noziegumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu