«Astro'n'out» gatavojas lielkoncertam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2. decembrī Sapņu fabrikā notiks grupas «Astro'n'out» gada vērienīgākais koncerts. Grupas muzikālajā programmā būs dzirdamas gan tādas klausītāju iemīļotas dziesmas kā «Nē gravitātei», «Daļa Rīgas» un «Tici sev», gan arī vēl nedzirdētas kompozīcijas, kas tiks iekļautas «Astro'n'out» otrajā albumā, ko grupa laidīs klajā nākamā gada pavasarī.

Koncertā uzstāsies arī pasākuma viesi - grupa «Dahling» no  Igaunijas. Koncertā būs īpaši sagatavots gaismas šovs, bet par skatuves video un foto noformējumu gādās Baltijas kino skolas audzēkņi.

Grupas «Astro'n'out» soliste Māra Upmane atklāj, ka šo pasākumu rīkot iedvesmojis tieši pirms gada notikušais grupas debijas plates «Kuš Kuš» prezentācijas koncerts, kas pārsteidza gan ar lielo apmeklētāju skaitu, gan pozitīvo klausītāju atsaucību. «Jau toreiz sapratām, ka tāds koncerts noteikti jārīko atkal pēc gada - tai pašā laikā un vietā. Protams, ar jauniem pārsteigumiem un jaunām dziesmām,» teic Māra.

Grupas «Astro'n'out» producente Ilona Bičevska uzskata, ka grupas lielākais ieguvums ir tas, ka mūziķi pēc pirmajiem gūtajiem panākumiem nav apstājušies savā radošajā izaugsmē. «Man ir prieks, ka «Astro'n'out» aizvien stabilāk ieņem savu vietu Latvijas mūzikas dzīvē un spītīgi pierāda to, ka viņi nav vienas dienas viesi uz pašmāju mūzikas skatuves,» uzskata Bičevska, piebilstot, ka kopš dziesmas «Daļa Rīgas» panākumiem grupa ir krietni izaugusi, iegūstot kvalitatīvāku skanējumu.

«Klausoties «Astro'n'out» pēdējās dziesmas, ir skaidrs, ka viņu mūzika ir ieguvusi citu, mazliet dauzonīgāku skanējumu.»

Koncerta biļetes var iegādāties «Biļešu servisa» kasēs. Biļesu cena līdz 21. novembrim - 5 lati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu