Birks ar Loskutovu runās par korupcijas riskiem RD

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas mērs Jānis Birks uz sarunu aicinājis Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadību, lai apspriestu iespējamos korupcijas riskus Rīgas Domē.

Kā portālu «Apollo» informēja Rīgas Domē, Birks ar KNAB vadītāju Alekseju Loskutovu piektdien apspriedīs iespējamos risinājumus Rīgas Domes darba un pieņemto lēmumu caurskatāmības un uzticamības nodrošināšanai.

«Rīgas Dome darbojas noteiktos likuma ietvaros, taču pēdējo dienu notikumi liecina, ka acīmredzot ar to ir par maz, ir jādara vairāk, nekā prasa likums. Jāapzina potenciāli iespējamie korupcijas riski Domes institūcijās un Domes darbu regulējošajā likumdošanā, jāizstrādā to novēršanas mehānisms, un tas jāievieš dzīvē. Esmu pārliecināts, ka tikšanās laikā ar KNAB mēs vienosimies par iespējamiem risinājumiem situācijas uzlabošanai,» uzskata Birks.

«Apollo» jau vēstīja, ka pagājušajā nedēļā KNAB aizdomās par kukuļošanu aizturēja Rīgas Domes Pilsētas attīstības departamenta Administrācijas vadītāju Raimondu Janitu un bijušo departamenta direktoru Vilni Štramu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu