Liene Šomase sāk ar jaunu dienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Liene Šomase aktīvi strādā pie sava pirmā soloalbuma, un šonedēļ radiostacijās sāks skanēt viņas pirmais radio singls [s:18167].

…Drīz vaļā vērs durvis veikalā
Kur sapņus var pielaikot
Ir atkal jauna diena klāt
Ir atkal laiks cerēt, zaudēt un dot….

Dziesmas autori ir Ainars Virga un Guntars Račs, un tā ir savulaik rakstīta tieši Lienei, kad sākās viņas sadarbība ar grupu «Līvi». Un tikai šogad tā ir ierakstīta sadarbībā ar producentu Māri Priedi, kas producējis arī pēdējos grupu «Double Faced Eels» un «Pienvedēja piedzīvojumi» albumus.

Dziesma «Jauna diena» jau ilgāku laiku bijusi dziedātājas repertuārā, taču publiski tika prezentēta tikai pagājušajā sestdienā «Eirovīzijas» nacionālās atlases finālā, kurā Liene piedalījās kā īpašā viešņa.

Plānots, ka dziedātājas pirmais soloalbums nāks klajā šā gada maijā un tā izdevēja būs kompānija «Mikrofona ieraksti», kam pērn iznākušais Lienes, Jāņa Moiseja un Raimonda Paula kopdarbs «Pasaule ir skaista» bijis pats pieprasītākais albums 2007. gadā.

Dziesmas «Jauna diena» Mp3 varat ielādēt «doremi.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu