«Lattelecom» veikalu atklāj ar «ērtās mājas» demonstrāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien pēc renovācijas atklās «Lattelecom» digitālās tehnikas un komunikāciju veikalu tirdzniecības centrā «Spice», kurā pirmo reizi tiks demonstrēts ērtās mājas risinājums, portālu «Apollo» informēja «Lattelecom» sabiedrisko attiecību projektu vadītājs Deniss Kolosovs.

Ērtās mājas jeb connected home risinājums sniedz iespēju izveidot vienotu komunikācijas platformu, kuras pamatā ir interneta pieslēgums, tādējādi padarot vienkāršāku mājās esošās tehnikas lietošanu. Izmantojot ērtās mājas risinājumu, iespējams savienot savā starpā dažādas komunikācijas ierīces, piemēram, galda un portatīvos datorus, tālruņus, televīziju, video un mūzikas atskaņotājus, spēļu konsoles, web kameras un citas ierīces.

«Renovētais «Lattelecom» veikals veidots pēc jaunā koncepta – sniegt iespēju apmeklētājiem pašiem izmēģināt veikalā pieejamo jaunāko digitālo tehniku, piemēram, «Apple iPod touch» ar skārienjūtīgo ekrānu un ērtās mājas risinājumu, kā arī citu ražotāju jaunākos tehnikas sasniegumus,» norāda «Lattelecom» Klientu apkalpošanas un mazumtirdzniecības daļas direktore Kerli Gabriloviča.

Veikalā bez maksas pieejama arī interneta kafejnīca, kurā internetu iespējams lietot arī, izmantojot «Apple» datorus.
 
Līdzīgi kā jau esošajos veikalos, arī jaunajā «Lattelecom» veikalā varēs iegādāties datortehniku, programmatūru, digitālo fototehniku,  mobilos tālruņus, televizorus, kā arī pasūtīt interneta pieslēgumu un komunikāciju pakalpojumus. Veikalā tiks piedāvāti pasaulē labi zināmi digitālās tehnikas zīmoli – «Apple», «Philips», «Nokia», «Canon», «Olympus», «Nikon», «HP», «LG», «Samsung», «Epson» un citi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu