Vīrieši kā traki uz blondīnēm!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Mūžīgais jautājums, kuras labākas — blondīnes vai brunetes? Šoreiz nerunāsim par prātu vai par vispārējo inteliģenci, parunāsim par iepazīšanos.

Vēl pirms dažiem mēnešiem es domāju, ka nav nekādas starpības, vai tu esi blondīne vai brunete. Iespējas iepazīties ir atkarīgas no skaistuma/prāta/rakstura un X skaita citu faktoru, kuros matu krāsa spēlē tikpat lielu nozīmi kā blūzītes vai kurpju krāsa.

Izrādās, ka ne.

Kā es to pārbaudīju? Ļoti vienkārši. Tā nu ir sanācis, ka pēdējā laikā bieži uzturos kopā ar kādu blondīni. Pēc izskata mazliet apaļīga meitene ar dubultzodu, pelēkas acis, mati tumši zeltaini. Kas interesanti, lai arī apaļīga, krūtis mazas. Pēc rakstura jauka, diezgan atvērta, tomēr ir arī savi mīnusi. Īsumā — nekas īpašs, parasta meitene. Parasta, blonda meitene.

Kā izrādās, ar to pietiek! Kopš es ar viņu dodos kopā izklaidēties, tiešām saprotu, ko nozīmē, ka visi skrien pakaļ! Pilnīgi visi, ar uzsvaru uz «visi»! Vīrieši, ar kuriem viņa parunā, vēlas ar viņu iepazīties un dabūt viņas telefona numuru. Vai tas būtu pārdevējs veikalā, pastnieks, oficiants vai konduktors, vīrietis uzvalkā pie blakus galdiņa, kurš pasniedz nokritušo jaciņu, vai paziņas brālis, kurš tikko atnācis no darbadienas birojā.

Ar to es gribēju teikt, ka visu slāņu vīrieši vēlas ar viņu iepazīties, jebkādi. Ja godīgi — es esmu pārsteigta. Man šķita, ka tie pāris iepazīšanās mēģinājumi nedēļā, ar kuriem es sastopos, ir daudz. Bet nē! Izrādās, ka var arī vairāk.

Lai kā es varētu spriest par sevi, tas tomēr paliks subjektīvi, tomēr man šķiet, ka es būtu labāka izvēle — gara, slaida, tumšiem matiem, izteiksmīgām acīm, raksturs šķiet tīri pieņemams, esmu sabiedriska, un, lai cik lielīgi tas arī izklausītos, par prāta spējām nebūtu jāsūdzas.

Vai tiešām viņas vienīgais trumpis ir blondi mati? Tas ir vienīgais iemesls, ar ko es varu izskaidrot viņas popularitāti. Negribētos ticēt, ka tas ir tik vienkārši. Bet kas ir tas, ko es palaižu garām?

Atceros, reiz jautāju vienai no savām labākajām draudzenēm: kāpēc viņa balina savus skaistos, tumšos matus, atbilde bija īsa — tā es labāk patīku vīriešiem, daudzi vēlas ar mani iepazīties tieši kā ar blondīni.

Es neticēju, bet tagad laikam ticēšu. Bet viens gan — draudzene blondīne, neskatoties uz neskaitāmajiem iepazīšanās mēģinājumiem, aizvien ir viena, bez jebkādiem ilgtermiņa sakariem. Turpretī es, brunete, parasti tomēr viena neesmu nekad un ne jau nu vienas nakts sakaru dēļ.

Kā tad īsti ir, vai tiešām pietiek vien ar blondiem matiem, lai iegūtu vīriešu popularitāti?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu