Sievietes taktika dzimumu karā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Dažas pamācības, kas jāņem vērā, ja esi nolēmusi iekarot kādu vīrieti. Izlasi, var lieti noderēt!

Sievietei savi trūkumi jāredz nevis tādēļ, lai no tiem tiktu vaļā, bet gan tādēļ, lai iegūtu par tiem objektīvu spriedumu un ieraudzītu savas labās īpašības. Vīrietis ir sievietes spogulis. Vienīgais un pats labākais spogulis, kāds vien eksistē dabā, un, galvenais, nekļūdīgs.

Tā kā vīrietis ir sievietes spogulis, tad tieši viņš noteiks, kāda izturēšanās stratēģija pret viņu jālieto. Dažādiem vīriešiem nepieciešamas atšķirīgas uzvedības stratēģijas.

Piemēram, būtu jocīgi izrādīt simpātijas un interesi vīrietim, kurš ir pašpārliecināts un uz kuru rindā jau gaida citas konkurentes. Šajā gadījumā viņu vispār labāk neievērot, it kā viņš būtu tukša vieta, gaiss. Tas viņam būs nepierasti un liels izaicinājums. Rīkojoties akurāti, šādu tipiņu var «paņemt» pavisam siltu.

Un, otrādi, nepārliecinātu un neuzņēmīgu radījumu var iedvesmot ar vienu vārdu, žestu. Tālāk izlemiet pati, kas svarīgāks — viendienīša interese vai daudzgadīgas un cēlas attiecības.

Necentieties pievērst to vīriešu uzmanību, kurus jau sen pazīstat. Vīrietim ļoti svarīgs ir pirmais iespaids, jaunuma efekts, tāpēc jūs ātrāk gūsiet panākumus jaunā kompānijā, nevis pie pazīstamiem vīriešiem, ar kuriem jūs kopā mācāties vai strādājat.

Ja vīrietis jums simpatizē, nekad neturpiniet pirmo pazīšanos gultas līmenī. Vīrietis tomēr ir iekarotājs, un viņš tiešām nenovērtēs to, kas nācis bez pūlēm. Ar tādu pašu vieglumu viņš tiks no tā vaļā un vēl būs pārliecināts, ka ir neatvairāms un skaists. Pirmajā satikšanās reizē izvairieties no seksa, bet dodiet mājienu attiecību turpinājumam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu