Sandra Buloka iekļuvusi satiksmes negadījumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Holivudas aktrise Sandra Buloka un viņas vīrs Džesijs Džeimss pagājušajā piektdienā iekļuvuši satiksmes negadījumā, ziņo «People».

Buloka, kas pašlaik filmējas «The Proposal», kopā ar vīru piektdienas vakarā devās mājup no uzņemšanas laukuma. Automašīnu vadīja nolīgts šoferis.

Glosteras pilsētā (Masačūsetsas štats) kāda pretim braucoša automašīna pēkšņi iebrauca joslā, pa kuru virzījās auto, kurā atradās aktrise, un notika frontāla sadursme. Brīnumainā kārtā autoavārijā nav cietušo. Sadursmes laikā abas automašīnas pārvietojušās ar ātrumu 30 km/h.

«Kad mēs ieradāmies notikuma vietā, Džesijs un Sandra bija viens otru apskāvuši. Viņi atteicās no medicīniskās palīdzības un atstāja notikuma vietu,» stāsta policijas seržants Džerijs Kuks.

Sadurmi izraisījušo automašīnu, pelēko «Subaru», vadīja kāda 64 gadus veca Glosteras iedzīvotāja Lusila Gačela, kas bija alkohola reibumā. Asinīs konstatētā alkohola koncentrācija divarpus reizes pārsniegusi pieļaujamo normu. Sieviete tika arestēta un nogādāta policijas iecirknī. Tikai pa ceļam uz policiju sieviete uzzināja, kā automašīnā viņa ietriekusies. Seržants Kuks apgalvo, ka, uzzinot šo faktu, sieviete sākusi nevaldāmi smieties.

«Šis incidents pierāda, ka neviens nevar būt drošs uz ceļa — nav nozīmes tam, cik slavens tu esi,» piebilst Kuks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu