Holivudas ekoloģiskāko zvaigžņu tops

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Holivudā ekoloģija šobrīd ir modē. Sakarā ar otrdien atzīmēto Starptautisko Zemes dienu amerikāņu žurnāls «US Magazine» izveidojis visekoloģiskāko Holivudas zvaigžņu topu.

Pirmajā vietā ierindojies Leonardo di Kaprio, kurš nesen iegādājies dzīvokli Ņujorkā, kurā tiek izmantota saules enerģija. Aktieris tāpat nodibinājis fondu ekoloģijas problēmu risināšanai, kas nosaukts viņa vārdā, kā arī veidojis dokumentālo filmu «11. stunda», kas veltīta ekoloģijas problēmām pasaulē.

Kamerona Diaza piedalījusies ekoloģijas kampaņā «Act Green». Viņa ikdienā izmanto hibrīdauto. Aktrise tāpat iegādājas sertifikātus, kas palīdz samazināt izplūdes gāzes.

Ala Gora filma «Neērtā patiesība» saņēma «Oskaru» kā labākā dokumentālā kino lente. Pats bijušais ASV viceprezidents saņēmis Nobela miera prēmiju. Gors globālo sasilšanu dēvē par «visnopietnāko problēmu, ar kādu  jelkad sastapusies cilvēce».

Breds Pits ar sava projekta «Global Green USA Holy Cross» palīdzību veicina ekoloģisku māju celtniecību vētras Katrīna nopostītajos rajonos Jaunorleānā «2005. gada katastrofa ir cilvēka roku darbs. Bet pateicoties šīm mājām cilvēks piedāvā problēmas risinājumu,» teicis Pits.

Aktrise un dziedātāja Haidena Panetjēra pagājušā gada oktobrī tika arestēta, kad kopā ar citiem dabas aizstāvjiem centās apturēt delfīnu un vaļu medniekus Japānā.

Topā ietilpst arī dziedātājs Džeks Džeksons, kas savus singlus ieraksta studijā, kas darbojas uz saules enerģijas uin pat Parisa Hiltone, kas no sava lielā džipa pārsēdusies uz hibrīdautomašīnu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu