Gulbis: jāpieņem galīgais lēmums par «Lattelecom» privatizāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ir būtiski pieņemt galīgo lēmumu par sakaru operatora «Lattelecom» privatizāciju un turpmākajiem attīstības virzieniem, laikrakstam «Dienas Bizness» saka jaunais uzņēmuma valdes priekšsēdētājs un izpilddirektors Juris Gulbis. 

«Uzskatu, ka uzņēmuma vadībai un darbiniekiem ir svarīgi, lai būtu skaidra uzņēmuma nākotne un ilgtermiņa darbības stratēģija,» norāda «Lattelecom» vadītājs.

«2008. gads vairākumam Latvijas uzņēmumu būs izaicinājumu gads, domājot par darbības efektivitāti un izmaksu samazināšanu,» stāsta Gulbis, uzsverot, ka arī «Lattelecom» situāciju ietekmēs darbaspēka izmaksas un inflācija, tāpēc paaugstināt uzņēmuma darbības efektivitāti esot ļoti būtiski.

Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs tāpat laikrakstam norāda, ka viņa mērķi ir cieši saistīti ar līdzšinējo «Lattelecom» stratēģiju un uzņēmuma apstiprinātajām attīstības prioritātēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu