Pārdošanā papildu biļetes uz Kailijas Minogas koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien pārdošanā tiek laistas papildu biļetes uz 20. jūnijā paredzēto Kailijas Minogas koncertu «Arēnā «Rīga»».

Biļetes nopērkamas visās «Biļešu servisa» kasēs, tās ir sēdvietas ar ierobežotu redzamību, kas būs izvietotas abās pusēs šova skatuvei.

Skats, kas pavērsies no šīm sēdvietām uz skatuvi, mazliet atšķirsies no to skatītāju redzamības, kuri atradīsies skatuves priekšā un ir iegādājušies stāvvietu biļetes uz šo koncertu. Tā kā skatuves konstrukcija visās pusēs būs atvērta, notiekošais uz tās būs labi redzams no jebkuras halles vietas, un šīs sēdvietas piedāvās labu iespēju visiem, kuri vēl nav paguvuši nopirkt biļetes un vēlas apmeklēt koncertu un tajā pašā laikā atrasties pēc iespējas tuvāk skatuvei.

«Lai gan visas biļetes uz koncertu jau bija pārdotas, vēl joprojām bija liels pieprasījums pēc tām, un dziedātāja atļāva laist pārdošanā minētās sēdvietu biļetes uz Baltijas koncertu «Arēnā «Rīga»». Kaut arī šāda papildu biļešu tirdzniecība pie mums tiek reti izmantota, citās Eiropas valstīs jau sen tiek pārdotas līdzīgas koncerta biļetes. Baltijas valstīs pārdošanā nonāks 350 šāda veida biļetes,» informē koncerta organizatora «Baltic Music Production» direktors Lauri Laubre.

http://www.bilesuserviss.lv

«Kailijas Minogas jaunais šovs ir viens no tehniski vissarežģītākajiem šoviem, kādu mēs jebkad esam redzējuši. Būs nepieciešama liela tehnisko darbinieku komanda, kura darbosies tieši zem halles jumta, lai paceltu dziedātāju gaisā, kā arī lai celtu un bīdītu dažādas skatuves daļas,» skaidro L. Laubre. «Puišiem, kuri strādās tur augšā, jābūt īstiem akrobātiem, jo tas, ko viņi darīs, būs ļoti sarežģīti. Lai paveiktu šo darbu visaugstākajā līmenī, Rīgā ieradīsies īpaši trenēta profesionāļu komanda.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu