Birks: ja kādam bija jāatkāpjas, tad tas bija Ārgalis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja kādam bija jāatkāpjas saistībā ar korupcijas skandāliem Rīgas Domes (RD) Pilsētas attīstības departamentā, tad tas bija vicemērs Andris Ārgalis (TP), uzskata RD priekšsēdētājs Jānis Birks.

«Runājot par nu jau bijušā Attīstības komitejas vadītāja, Tautas partijas pārstāvja Edmunda Krastiņa neseno paziņojumu par iemesliem, kāpēc viņš atkāpjas no amata, — uzskatu, ka šis solis nav bijis pareizajam adresātam, jo par pilsētas attīstību, pamatojoties uz Rīgas Domes rīkojumu, atbild Andris Ārgalis,» teica Rīgas mērs, norādot: ja kādam būtu jāatkāpjas, tam bija jābūt Ārgalim. 

Pēc veiktās kratīšanas Krastiņa birojā Birks esot uzskatījis, ka attiecībā uz šiem jautājumiem ir jārunā arī par Tautas partijas atbildību. Krastiņš atkāpjoties pieņēma politisku lēmumu, un Birks uzskata, ka tas šajā kontekstā ir bijis pareizs.

RD Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdētājs Krastiņš (TP) atkāpās no amata un par korupcijas skandāliem Domē aicināja atbildību uzņemties arī pilsētas mēru Birku

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu