JL: RD koalīcija tieši atkarīga no varas partiju saimnieku interesēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Partija «Jaunais laiks» (JL) uzskata, ka, saglabājot līdzšinējo koalīciju Rīgas Domē (RD), tiks saglabāts arī tās līdzšinējais izšķērdīgais un neproduktīvais darba stils. Notikušais RD liecina, ka varas partijas vadās pēc savstarpējā izdevīguma principa, ignorējot rīdzinieku intereses, norāda JL, portālu «Apollo» informēja JL preses sekretāre Laila Timrota.

Notikušais RD liecina, ka pašreizējā koalīcija darbojas uz aizkulišu vienošanos pamata, ignorējot politiķu parakstītas vienošanās par sadarbību, uzsver partija. «JL iesaistīšana RD koalīcijā nozīmētu principiālas izmaiņas partiju un pašvaldības darbībā. Tam šīs partijas acīmredzami nav gatavas,» norāda JL valdes priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa.

Kompromisi un atkāpes jautājumos par likuma varu un cīņu ar korupciju nav iespējami, uzsver JL. Izrādījies, ka sarunās piedalījušies politiskie spēki nav vēlējušies atzīt savas līdzšinējās kļūdas un nav gatavi runāt par kvalitatīvi jaunas politikas īstenošanu valstī. JL norāda, ka turpinās aizstāvēt pilsētas un rīdzinieku intereses, kā līdz šim, esot opozīcijā šīm partijām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu