Testē savu partneri ar zvēriem!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Pasaki, kāds mājdzīvnieciņš mīt tavās mājās, un es zināšu, kas tu pats esi par «putnu»!...

Viņš un viņa suns

Ja jūsu draugam ir liels suns, tad, visticamāk, jūsu izredzētais ir izturīgs, viņam patīk garšīgi paēst un viņš labi «pakļaujas dresūrai». Liela suņa īpašnieks ir kompānijas dvēsele un jautrulis, maigs un rūpīgs. Tāds partneris ir atradums sievietei, kura sapņo par ģimenes nodibināšanu un stipra pleca atbalstu.

Ja jūsu izredzētais nav vienaldzīgs pret dobermaņiem vai rotveileriem, tad viņš pēc dabas ir maigs un labs, bet vēlas izlikties bargāks un agresīvāks nekā īstenībā ir.

Maza sunīša, kurš pat kārtīgi riet neprot, saimnieku pilnīgi neinteresē apkārtējo viedoklis. Jebkurā situācijā viņš saglabā apskaužamu mieru un sapņo par meiteni, kura līdzinātos viņa mammai. Viņam diezin vai patiktu sieviete vamps vai jautra avantūriste. Tāds vīrietis baidās pieņemt lēmumus patstāvīgi, paļaujoties vairāk uz savu partneri. Negaidiet no viņa pārsteigumus gultā un īstu kaisli!

Mīļākais zvērs — kaķis

Reti var sastapt vīrieti, kurš ļautu kaķim netraucēti staigāt pa dzīvokli, glausties pie kājām un nepārtraukti ņaudēt. Bet, ja nu jūsu draugs tiešām ir iegādājies kaķi, esiet droša — šis vīrietis parūpēsies gan par jums, gan par jūsu veselību. Šie vīrieši ir jūtīgi un maigi, gudri un saprotoši, bet... neatkarīgi. Tāpēc neplānojiet ar viņu ilgstošas attiecības — nekas nesanāks, jo šādi vīrieši staigā, kur pašiem tīk.

Kāpēc viņam vajadzīgs trusis?

Trusis vientuļa vīrieša mājās ir retums. Bet, ja nu šis zvērs tiešām ir jūsu izredzētā mājās, uz visiem laikiem aizmirstiet par mierīgiem vakariem un nakts seriāliem. Temperamentīgāku un nepiesātinātāku mīļāko jums diezin vai izdosies atrast! Tādiem vīriešiem noteikumi ir sveši, viņi ir vējaini un ar nekārtīgu seksuālo dzīvi. 

Mīlīgais kāmītis

Kāmītis pieauguša vīrieša mājās ir nostalģija pēc bērnības. Esiet gatavi — pieaugušais bērns vēl nav atradinājies no kaitīgiem bērnu ieradumiem, ir kaprīzs un ne pārāk aktīvs gultā. Esiet sevišķi uzmanīga, ja jūsu izredzētais kāmi tur savā guļamistabā!

Vai, viņam ir čūska!

Ja viņš no visām dzīvajām radībām priekšroku dod rāpojošajiem zvēriem, uzskatiet, ka jums ir veicies. Jūs domājāt, ka atradāt velnēnu, taču jums tika īsts mačo. Čūskas īpašnieks ir drosmīgs, stiprs un neapvaldāms. Viņam patīk eksperimentēt un… uzvarēt.

Tīrīgais Hrjuša

Ir kļūdaini domāt, ka cūkas saimnieks ir cūka. Šis cilvēks ir tīrīgs, viegli ievainojams, gudrs un nedaudz dīvains. Viņš nav tik vienkāršs, kā varētu šķist. No viņa var sagaidīt daudz neparastu gājienu un pārsteigumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu