7. septembrī Dzintaru koncertzālē uzstāsies Jānis Stībelis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pēc nepilna mēneša, 7. septembrī, Dzintaru koncertzālē uzstāsies dziedātājs Jānis Stībelis ar savu grupu, portālu «Apollo» informēja dziedātāja menedžments.

Kopā ar viņu draudzīgā gaisotnē muzicēs vairāki viesi: «City Jazz Big Band» 16 cilvēku sastāvā, Normunds Rutulis, Andris Ērglis, Intars Busulis, Arnis Mednis un Amber.

Jānis Stībelis (viņš arī Jay Stever) nenoliedzami ir viens no spilgtākajiem dziedātājiem Latvijas populārās mūzikas nozarē. Ar mūziku saistīts jau kopš agras bērnības, laika gaitā viņš ieguvis ievērojamu atzinību un plašu klausītāju loku ne tikai dzimtenē, bet arī tālu aiz tās robežām.

Koncerta programmas pirmajā daļā skanēs Reja Čārlza, Frenka Sinatras un citu mūzikas leģendu dziesmas Jāņa Stībeļa un «City Jazz Big Band» izpildījumā, pēc tam dziedātājs kopā ar pavadošo grupu priecēs Dzintaru koncertzāles apmeklētājus ar savām visu laiku populārākajām un publikas iemīļotām dziesmām: «Brown Eyes», «Ļubovj nastala», «Glāze piena» un citām. Interesantu pārsteigumu skatītājiem būs sagatavojuši koncerta viesi — viņi izpildīs Jāņa Stībeļa dziesmas savā interpretācijā, piešķirot tām neparastu skanējumu.

http://www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu