Zatlers: algu pieaugumu ieplānot var

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Raugoties no sociālā dialoga viedokļa, sabiedriskajā sektorā strādājošiem varētu ieplānot dažu procentu lielu algu palielinājumu, ņemot vērā budžeta iespējas, šodien žurnālistiem atzina Valsts prezidents Valdis Zatlers.

Valsts prezidents, kurš patlaban atrodas valsts vizītē Horvātijā, gan atzina, ka viņam nav precīzas informācijas par šodienas valdības ārkārtas sēdē panākto vienošanos attiecībā uz nākamā gada budžetu, tāpēc galīgo vērtējumu valsts vadītājs sniegs vēlāk.

«Tomēr visi tie, kas strādā valsts sektorā, kaut ko gaida, un ir svarīgi, kādas būs sarunas starp valdību un arodbiedrībām. Neaizmirsīsim, ka tas būs viens kompromisa mākslas paraugs,» teica Zatlers.

Kā ziņots, ceturtdien valdība ārkārtas sēdē vienojās, ka nākamā gada budžetā netiks ieplānots atalgojuma palielinājums nevienā no valsts sektora profesijām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu