Pārdotas 12 000 «Depeche Mode» koncerta biļetes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Jau ziņots, ka šodien plkst. 10.00 tika sākta publiskā biļešu tirdzniecība uz britu kulta grupas «Depeche Mode» koncertu Latvijā. Līdz plkst. 14.00 iegādātas jau 12 000 koncerta biļetes uz gaidāmo grupas uzstāšanos «Skonto» futbola stadionā, ziņo koncertaģentūra «FBI».

Koncertaģentūras «FBI» direktore Inga Kadeka atzīmē: «Pārliecinošie biļešu pārdošanas rezultāti vēlreiz skaidri apliecina grupas statusu Latvijā. «Depeche Mode» koncertturneja būs viens no centrālajiem notikumiem mūzikā, turklāt pirmoreiz grupa Eiropā uzstāsies nevis arēnās, bet stadionos. «Depeche Mode» ir viena no mūsdienu ievērojamākajām un labākajām dzīvajām grupām, kuru koncertus ar nepacietību gaida vairāki miljoni fanu visā pasaulē.»

Pēc turnejas rīkotāju aplēsēm,«Depeche Mode» Eiropas turnejas «Tour of the Universe» koncertus apmeklēs vairāk nekā 1,3 miljoni cilvēku. Šī būs viena no vērienīgākajām koncertturnejām grupas 28 gadus ilgās karjeras laikā.

http://www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu