Kuru ņemt — vīru vai mīļāko?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Mani uzmeklēja kāda cita četrdesmitgadniece un izstāstīja kādu situāciju no savas dzīves. Galvenā doma bija: «Kam lai sēstos kamanās?...»

Dzirkstošām acīm un smiedamās sieviete jautāja: «Kuru lai es ņemu? «Cieto riekstu» vīru, no kura pirms kāda laika esmu šķīrusies, vai mīļāko, kurš aiz atturīgās un inteliģentās ārienes slēpj neizlēmību un nespēju izšķirties? 

Es nezinu, vai man ir vajadzīgs «trešais bērns» vīrieša personā, bet tā ir tāda mīlestība!!! Tādi taurenīši vēderā!!!»

Šī sieviete tik astroloģiski precīzi aprakstīja savu vīriešu iekšējo pasauli, ka ar viņas atļauju es pierakstīju šos apzīmējumus. Mēs skatījāmies, ko no katra var sagaidīt, jo lēmums būs jāpieņem viņai pašai, un tad, kad visu bijām izrunājušas, viņa apsolīja, ka noteikti kādreiz man pastāstīs par savu izvēli. Viņa gan teica, ka varētu dzīvot arī viena, bet sieviete, kas pieļauj domu par vientulību, nekad nebūs viena — viņa nebaidās un tāpēc ir brīva.

Daudz kas nākotnē būs atkarīgs arī no vīriešiem pašiem. Par labu vīra nocietinātajai sirdij runā viņa asaras šķiršanās laikā, kad viņš sapratis, ko zaudē.

Par lielu jautājumu un neizpratni — mīļotā cilvēka rīcība — tas, ka savai nu jau «nemīlamajai» sievai par jauno mīlestību viņš bija izstāstījis Ziemassvētku un ģimenes vakarā, pametot savu otru pusīti tieši tad, kad vientulība sāp visvairāk — visapkārt svētku dziesmām skanot.

Tādēļ «mīlamā» sieviete iedomājusies sevi otras sievietes vietā un izdarījusi secinājumus par sava potenciālā vīra iespējamo smalkjūtību kādreiz nākotnē, iespējams, citā situācijā, kas saistīsies ar viņu pašu.
---------------------------
Kāda ir jūsu pieredze ģimenes attiecībās? Un, ja jums būtu jāpieņem lēmums šādā situācijā, kurās kamanās jūs sēstos?

vins.vina@apollo.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu