Iļja Lagutenko ieķīlājis Rīgas īpašumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pazīstamās Krievijas grupas «Mumiy Troll» līderis Iļja Lagutenko, lai saņemtu kredītu, ieķīlājis savu īpašumu Vecrīgā, ziņo [s:20444]

Kredītu Vecrīgas viesnīcas «Justus» īpašniekiem — uzņēmumam «Bloom Hotel» — piešķīrusi Rietumu banka. Kredītķīlu 6,5 miljonu latu vērtībā nodrošinājis Lagutenko.

Jaunielā esošā nama 1/8 daļu mūziķis iegādājās 2005. gadā, izpērkot to no citiem nama īpašniekiem — uzņēmējiem Ērika Voroncova, Sergeja Sarkisova un Arkādija Krasovicka.

Pēdējo 13 gadu laikā namā atradās «Kinogalerija», kopš pagājušā gada decembra ēka tiek restaurēta.

Tā kā nams atrodas Rīgas vēsturiskajā daļā, tā rekonstrukcija ir komplicēta, tāpēc viesnīcas īpašnieki nevar nosaukt konkrētu datumu, kad ēka tiks nodota ekspluatācijā. Optimistiskākās prognozes vēsta, ka tas varētu notikt nākamgad vasarā. Investīciju apjoms netiek izpausts.

Patlaban tiek plānots, ka viesnīcā būs 45 numuri, un dārgākajā numurā, spriežot pēc uzņēmuma mājas lapā esošās informācijas, uzturēšanās izmaksās 150 eiro diennaktī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu