«Guns N'Roses» jaunais albums arī Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No šīs nedēļas arī Latvijā izdevniecības «Universal Music» apgādā ir nopērkams viens no visvairāk gaidītajiem albumiem rokmūzikas vēsturē — «Chinese Democracy» — grupas «Guns N'Roses» jaunais studijas ieraksts kopš 1991. gada.

Albumā iekļautās 14 dziesmas producējuši Aksels Rouzs un Karams Kostanzo. Divi no albuma skaņdarbiem bijuši dzirdami jau iepriekš — dziesma «Shackler’s Revenge» iekļauta jaunajā videospēlē «Rock Band 2» un «If The World» — filmā «Body Of Lies».

Albums pieejams kompaktdiska un vinila (kopā ar bezmaksas digitālām lejupielādēm) formātā.

«Jaunā albuma iznākšana ir vēsturisks mirklis, un grupas faniem ir visi iemesli svinībām, jo šis ir tikai sākums,» saka Airvings Azofs un Endijs Goulds, «Guns N'Roses» menedžeri.

Kopš «Guns N'Roses» parādījās uz mūzikas skatuves 80. gadu vidū, rokmūzika vairs nav bijusi tāda kā agrāk. Šī grupa no jauna definēja jēdzienu «amerikāņu rokmūzika» un kļuva par starptautiskām mūzikas ikonu. Grupas albumi visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 90 miljonos ekspemplāru. 1987. gadā izdotais debijas albums «Appetite For Destruction» ir viens no visvairāk pārdotajiem albumiem mūzikas vēsturē un ietver tādus hitus kā «Welcome To The Jungle», «Sweet Child o’ Mine» un «Paradise City».

Pirms 17 gadiem «Guns N'Roses» pirmoreiz mūsdienu mūzikas vēsturē vienlaikus izdeva divus albumus — «Use Your Illusion I» un «Use Your Illusion II» —, kas ASV albumu topā debitēja attiecīgi 2. un 1. vietā. Katrs albums tika pārdots septiņkārtēja platīna statusā. Par hitiem kļuva tādas šo albumu dziesmas kā «November Rain», «Don't Cry» un «You Could Be Mine» no filmas «Terminators 2».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu