Klajā nāk «Astro'n'out» jaunais singls «Apaļa pasaule»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Astro'n'out» nodod Latvijas radiostacijām savu jauno singlu [s:20840], kas savu pirmatskaņojumu piedzīvoja 2. decembrī plkst. 16.00 «Radio SWH» ēterā.

Singls «Apaļa pasaule» ir viena no jaunā akustiskā albuma «AstroAcoustic» dziesmām. Grupas jaunā plate nāks klajā 17. decembrī. 

Albuma pirmais singls «Apaļa pasaule» kopš šodienas skanēs Latvijas radiostacijās. Visbiežāk jauno dziesmu būs iespējams dzirdēt «Astro'n'out» albuma atbalstītāja — «Radio SWH» — ēterā. Dziesmas teksta autors ir Reinis Piziks, bet mūziku sacerējusi Evija Morse-Buch.

Māra Upmane atzīst, ka Reinis Piziks un Evija Morse-Buch ir seni «Astro'n'out» draugi un dziesma «Apaļa pasaule» neesot tik tikko sacerēta, taču plašākai publikai tā būšot jaunums. «Reiņa daiļrade man pašai ir ļoti tuva. Manuprāt, viņš ir viens no labākajiem jaunajiem autoriem,» saka Māra.

Jaunais albums «AstroAcoustic» tirdzniecības vietās visā Latvijā būs nopērkams no 17. decembra. Jaunās plates ieskandināšana notiks divos grupas akustiskajos koncertos, kas 17. un 18. decembrī norisināsies «Spīķeros».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu