Sākusies iepriekšpārdošana uz «Mumiy Troll» koncertu Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sen gaidītā diena ir klāt — biļešu iepriekšpārdošana uz grupas «Mumiy Troll» februāra koncertu Latvijā ir sākusies.

No plkst. 10.00 visās «Biļešu servisa» kasēs sākusies īpaša akcija — biļešu pārdošana uz tuvojošos grupas «Mumiy Troll» koncertu. 888 biļetes ir pieejamas ikvienam par maksimāli zemu cenu — astoņiem latiem.

Neatliec uz rītdienu to, ko vari izdarīt jau šodien! Par akcijas cenu viena persona varēs iegādāties ne vairāk kā četras biļetes, un tā attiecas uz stāvvietām un sēdvietām.

«Mumiy Troll» jauno muzikālo gadu sāks ar uzstāšanos Eiropas turnejā. Koncerts Rīgā notiks 14. februārī. Grupa uzstāsies «Arēnā «Rīga»», prezentējot savu jauno albumu «8».

Jau ziņots, ka šogad rokgrupas kreatīvās darbības rezultātā iznācis dubultalbums «8», kura kopējais skanējuma ilgums ir 87 minūtes. «Astotnieks» saņēmis lieliskas atsauksmes ne tikai no kritiķiem, bet arī no visiem tiem, kas albumu iegādājušies un noklausījušies. Jaunais albums sniedz kādam aizmirstas, kādam jauniegūtas un kādam atgūtas izjūtas un iespaidus — to visu varēs redzēt grupas koncertā, kas, iespējams, neatstās vienaldzīgu nevienu.

Iļja Lugatenko par albumu saka: «Šā albuma unikalitāte ir tas, ka ar katru klausīšanās reizi iespējams atklāt ko jaunu ne tikai mūzikā, bet arī sevī pašā.»

Mūzikas kritiķis Artēmijs Troickis: «Jaunais «Mumiy Troll» albums ir labākais krievu rokmūzikas albums kopš pēdējā grupas «Кино» ieraksta.»

Neticami progresīvs un aktuāls skanējums noteikti garantē vairāk nekā divu stundu garu koncerta programmu, pilnu ar emocijām un vēlmi elpot ar pilnu krūti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu