Jau vairāk nekā 10 000 cilvēku interesējas par «Lattelecom» tautas kustību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lattelecom

Nedēļas laikā, kopš «Lattelecom» aicina cilvēkus iesaistīties tautas kustībā «Pieslēdzies, Latvija!», par to ieinteresējušies 11 271 cilvēks un iesūtīti 398 stāsti par cilvēkiem, kuru dzīves kvalitāte būtiski uzlabotos, ja ikdienā viņiem būtu pieejams dators un internets, portālu «Apollo» informēja uzņēmuma pārstāve Rita Voronkova.

www.pieslēdzieslatvija.lv

Akcijas rīkotājus pārsteidza fakts, ka stāstu iesūtīšanai visbiežāk tiek atvēlētas nakts stundas — vislielākā aktivitāte ir laikā no pusnakts līdz pat trijiem naktī. Tas liecina, ka cilvēki, neskatoties uz lielo aizņemtību, tomēr atrod laiku cēlām domām un darbiem, norāda «Lattelecom».

Aktīvākie iesūtītāji ir rīdzinieki, kuri šajā nedēļā iesūtījuši 45 stāstus. Rajonos līderu pozīcijas ieņem Limbažu rajons ar 19 stāstiem, Talsu un Rīgas rajons ar 18 stāstiem, Jēkabpils rajons — 16 stāsti, Valmieras — 15, savukārt no Bauskas un Dobeles rajona ir iesūtīti 14 stāsti.

«Laikā, kad ekonomiskā situācija pasaulē un Latvijā ir saspringta un tiek meklēti dažādi risinājumi, «Lattelecom» radās ideja — iniciēt tautas kustību, kas vērsta uz zināšanu sabiedrību,» skaidro «Lattelecom» valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis. «Ja katrs Latvijas iedzīvotājs, kurš ikdienā lieto datoru un internetu, dalītos ar savām zināšanām ar vienu Latvijas iedzīvotāju, kurš tās ikdienā nelieto, tas būtiski uzlabotu Latvijas sabiedrības un katra indivīda dzīves kvalitāti,» papildina «Lattelecom» vadītājs.

Projekta «Pieslēdzies, Latvija!» uzdevums ir parādīt plašai sabiedrībai ieguvumus no mūsdienu tehnoloģiju izmantošanas, veidojot alianses ar visiem, kam šis temats ir svarīgs, sākot no sociālās sfēras, beidzot ar akadēmisko izglītību un uzņēmējdarbību. 90 interesantāko stāstu varoņi, kurus izvērtēs gan «Lattelecom» izveidota žūrija, gan visa Latvijas sabiedrība, no «Lattelecom» dāvanā saņems datoru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu