«Lattelecom» un «Unistock» sāk sadarbību dokumentu arhivēšanas jomā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai piedāvātu efektīvus dokumentu apstrādes un glabāšanas ārpakalpojumus privātajam un valsts sektoram, «Lattelecom» grupas uzņēmums, vadošais biznesa ārpakalpojumu sniedzējs Baltijā «Lattelecom BPO» un vadošais papīra dokumentu arhivēšanas un uzglabāšanas ārpakalpojumu sniedzējs Latvijā «Unistock» vienojušies par sadarbību, portālu «Apollo» informēja «Lattelecom» pārstāvis Deniss Kolosovs.

«Kopīgais risinājums palīdzēs uzlabot uzņēmumu darbības efektivitāti, līdz minimumam samazinās papīra dokumentu pārsūtīšanu un glabāšanu ofisa telpās un pilnveidos biznesa procesus, kas saistīti ar klientu, piegādātāju, personāla un citu dokumentu apriti,» uzsver «Lattelecom BPO» valdes priekšsēdētāja Ilze Zoltnere.  

Risinājuma pamatā ir «Lattelecom» grupas zināšanu tehnoloģiskā bāze, ar kuras starpniecību uzņēmumi varēs saņemt kvalitatīvus un drošus dokumentu digitalizēšanas un elektroniskās glabāšanas ārpakalpojumus, kā arī «Unistock» pieredze un tehnoloģiskā bāze papīra dokumentu glabāšanas un konfidenciālās iznīcināšanas jomā.

«Lai dokumentu arhīva pakalpojums būtu vēl pilnvērtīgāks un atbilstošs Eiropas Savienības standartiem, «Unistock» 2008. gada augustā noslēdza divus franšīzes līgumus ar Vācijas kompāniju «Reisswolf International» par dokumentu arhivēšanu un dokumentu iznīcināšanu. Līdz ar to «Unistock» ir «Reisswolf» grupas uzņēmums, un mūsu pakalpojuma kvalitāte neatšķiras no citu «Reisswolf» arhīvu pakalpojuma jebkurā Eiropas valstī,» norāda «Unistock» ģenerāldirektore un valdes locekle Anita Zvejniece.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu