«Lattelecom» interneta pieslēgumu skaits pieaudzis par 22%

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Lattelecom» pastāvīgā platjoslas interneta pieslēgumu skaits Latvijā šā gada 11 mēnešos, salīdzinot ar 2007. gada attiecīgo laika periodu, pieaudzis par 22% un sasniedzis 180,3 tūkstošus, liecina «Lattelecom» apkopotā statistika.

Vislielākais pieaugums reģistrēts Jēkabpils rajonā, kur «Lattelecom» platjoslas interneta lietotāju skaits šajā laikā pieaudzis par 37%. Saskaņā ar statistikas datiem īpaši oktobrī un novembrī interneta pieslēgumu skaita pieaugumu sekmēja iedzīvotāju vēlme pieslēgt «Lattelecom» televīziju.

Visvairāk «Lattelecom» pastāvīgā interneta pieslēgumu šā gada 30. novembrī bija Rīgā, Rīgas rajonā un Jūrmalā — 82,3 tūkstoši, kas ir par 21% vairāk nekā gadu iepriekš. Savukārt reģionos visvairāk «Lattelecom» platjoslas interneta lietotāju pašlaik ir Jelgavas pilsētā un rajonā, kur pieslēgumu skaits gandrīz sasniedzis 11 tūkstošus, kam seko Daugavpils un Liepājas rajons ar attiecīgi deviņiem tūkstošiem un 8,6 tūkstošiem pieslēgumu.

Tieši reģionos ir vērojams arī vislielākais interneta lietotāju skaita pieaugums. Visstraujāk lietotāju skaita pieaudzis Jēkabpils rajonā, kur interneta pieslēgumu skaits šā gada 30. novembrī bija par 37% lielāks nekā pērn 30. novembrī. Tāpat aptuveni par trešdaļu vairāk interneta pieslēgumu kļuvis Talsu, Tukuma un Balvu rajonā.

««Lattelecom» platjoslas interneta pieslēgumu skaits turpina augt, neskatoties uz sarežģītu ekonomisko situāciju valstī. Tas liecina, ka internets Latvijā ir kļuvis par pirmās nepieciešamības lietu, kuru izmanto nevis tikai izklaidei vai darbam, vai saziņai, bet gan visam pieminētajam kopā,» norāda «Lattelecom» Klientu apkalpošanas un mazumtirdzniecības daļas direktore Kerli Gabriloviča.

Iedzīvotāji ir arī novērtējuši to, ka internets ļauj ievērojami ietaupīt naudas līdzekļus. Piemēram, bez maksas apmaksāt komunālos rēķinus, izmantojot internetbanku, nevis to darot pasta vai bankas nodaļās, maksājot komisijas naudu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu