«Lattelecom» sāk piedāvāt mobilo internetu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No trešdienas uzņēmums «Lattelecom» sāk iedzīvotājiem piedāvāt mobilo internetu ar lejupielādes ātrumu līdz 3,1 Mbit/s un augšupielādes ātrumu līdz 1,8 Mbit/s, portālu «Apollo» informēja uzņēmumā.

«Lattelecom» mobilais internets jau tagad ir pieejams lielākajā daļā Latvijas teritorijas un ir laba alternatīva iedzīvotājiem, kuriem līdz šim nav bijis iespējas pieslēgt platjoslas internetu, izmantojot kabeļus.

««Lattelecom» mobilais internets ir nākamais solis ambiciozā mērķa sasniegšanā — lai katrā Latvijas mājsaimniecībā būtu pieejami kvalitatīvi interneta sakari. Bezvadu tehnoloģijas ļauj pasaules tīmeklim pieslēgties tiem cilvēkiem, kas dzīvo mazapdzīvotos rajonos vai arī atrodas kustībā un grib lietot internetu ne tikai mājās vai darbavietā,» norāda uzņēmuma komercdirektors Jānis Ligers.

«Lattelecom» piedāvā trīs mobilā interneta veidus, kuri atšķiras pēc mēnesī lejupielādējamo un augšupielādējamo datu apjoma (attiecīgi 500 MB, 5 GB un 10 GB).

Visiem abonentiem ir iespēja izmēģināt jauno pakalpojumu trīs dienas, lai katrs klients varētu novērtēt interneta darbības kvalitāti tieši viņam vēlamajā vietā. Piedāvājumi piemēroti iedzīvotāju interneta lietošanas paradumiem. Tā datu apjoms 500 MB mēnesī paredzēts cilvēkiem, kuri internetu izmanto nelielos apjomos vēstuļu un ziņu lasīšanai, informācijas meklēšanai un norēķiniem interneta bankās. Savukārt 5 GB un 10 GB piedāvājums būs noderīgs tiem, kas internetu ikdienā izmanto bieži, kā arī klausās no interneta lejupielādētu mūziku un skatās filmas.

«Lattelecom» mobilā interneta pieslēgšanai ir vajadzīgs modems, kurā jāievieto RUIM karte, kas līdzīgi kā mobilo tālruņu SIM karte nodrošina abonenta identifikāciju mobilo sakaru tīklā.

Pašreiz «Lattelecom» piedāvā izmantot bezvadu modemu, kas piemērots privātmājas vai neliela biroja vajadzībām. Turklāt šis modems aprīkots ar Wi-Fi, kas nodrošina bezvadu piekļuvi internetam aptuveni 30 metru attālumā no modema, un bateriju, kas ļauj modemu pārvietot uz vietām, kur nav pieejams elektrības pieslēgums. Tuvākajā laikā tiks piedāvāts arī neliels mobilais modems, kas pieslēdzams pie datora un īpaši piemērots klientiem, kuriem ir svarīga bieža pārvietošanās un mobilitāte.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu