Intīmas Valentīndienas vakariņas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Iedomājies: tu esi nolūkojusi kādu patīkamu vīrieti, arī viņš pret tevi izturas ar interesi, ir klāt Valentīndiena, tu saņemies un uzaicini viņu vakariņās pie sevis. Tev ir skaidrs, ka tās būs intīmas vakariņas, un — kas zina! — varbūt tās izvērtīsies arī par kaut ko vairāk…

Nevaimanā un neskraidi

Iespējams, tu domā: kā uzvesties intīmās vakariņās — to taču zina ikviena sieviete, jo šī prasme ir ielikta sievietes gēnos. Tā gluži vis nav, un dažas vērtīgas norādes, iespējams, labos vienu otru neveiklu situāciju.

Piemēram, šādu. Vīrietis atnāk ciemos, tu esi iedegusi sveces, aicini viņu pie galda, bet tad tev misējas, un tu nejauši uzlej viņam sulu. Nesāc raustīties un skraidelēt no istabas uz virtuvi, meklēt lupatas un salvetes, izkliegt vaimanas un vēl ko tādu…

Izlabo šo situāciju pavisam mierīgi, bez steigas — vīrietis necieš, ja sieviete ir sīkumaini saraustīta. Pārvērt šo fušieri par joku, ielej glāzē kādu patīkamu alkoholisko dzērienu, neizrādi, ka esi mazliet apjukusi.

Tev jāatceras, ka tavs galvenais uzdevums ir šo vakaru pārvērst par līganu tramplīnu nākamā rīta atklāsmei, kas jāizjūt vīrietim — šī sieviete patiesi ir mana, esmu viņu meklējis visu mūžu.

Tava ģenerālā līnija ir skaidra: tu esi nepieredzējusi un naiva mīlestības lietās, tomēr arī tu visu apzinīgo mūžu esi gaidījusi tikai šo vīrieti, un tev galīgi nemaz nav skaidrs, kas notiks pēc vakariņām…

Vakariņās ēdiens nav galvenais

Tā, nu jūs abi esat apsēdušies pie galda. Vīrietis tikai mazliet paknakstās ap tevis gatavotajiem ēdieniem, viņam, šķiet, itin nemaz nav ēstgribas, viņš tikai skatās tev acīs… Viss kārtībā! Viņš interesējas par tevi, nevis par to, kā piestūķēt kuņģi.

Nemulsti, ja vīrietis cieši aplūko tevi. Visticamāk, viņš priecājas par katru tavu kustību, nevis salti vērtē — deri tu viņam vai ne. Atklātāks vīrietis, protams, pateiks, ka viņam patīk, piemēram, tavas rokas vai pleci. Bet viens otrs var visu mūžu ar tevi nodzīvot un nepateikt itin neko…

Palūkojies uz vīrieša rokām: ja viņš tās nemitīgi berzē un nezina, kur tās likt, tas nozīmē, ka viņš ir ļoti uztraucies un nepārliecināts par sevi.

Bet, ja viņš, kaut ko stāstīdams, ik pa brīdim berzē degunu, esi droša — viņa nodomi nav tīri, viņš pat varbūt melo vai izliekas. Iespējams, ka šī pirmā nakts taps arī par pēdējo: neceri, ka viņš ir no tiem vīriešiem, kas tendēti uz stabilām attiecībām.

Tu neesi rezerves lidlauks

Pavēro, kā viņš ar tevi sarunājas: ja vīrietis ir izklaidīgs, ja ik pa laikam lūkojas pulkstenī un pavirši atbild uz taviem jautājumiem, tad īslaicīgs un ikdienišķs sekss bez izdomas būs tava vakara vienīgais ieguvums. Šis vīrietis nav tavējais. Iespējams, viņš tikai vēlējies par velti paēst vakariņas, un, ja jau sieviete grib seksu, kāpēc viņai to nepasniegt saldā ēdiena vietā…

Var būt arī tā, ka šis vīrietis ir aprēķinātājs: tu viņam esi kā rezerves lidlauks, kurā palaikam var nolaisties, turklāt garšīgi paēst… Var notikt arī brīnumi, un viņš tevi pēc kāda laika bildina — skaidrs, tu viņam esi interesanta kā laba pavāre. Tad negaidi no viņa nekādu romantiku vai mīlu, bet esi gatava visu atlikušo mūžu dirnēt virtuvē.

Ja vīrietis, sarunādamies ar tevi, neskatās tev acīs, ja viņš to nedara pat tad, kad pasniedz tev kādu dāvanu, tas nozīmē, ka viņam netīra sirdsapziņa. Nu, varbūt tā pat nav netīra attiecībā uz tevi, bet katrā ziņā tu nevari gaidīt, ka tev ar šo vīrieti kaut kad būs drošības izjūta, — tu nezināsi, ko viņš īstenībā domā. Un vai dara tāpat kā domā. Vārdu sakot, viņam nevar uzticēties.

Kāpēc viņš neapbrīno tavas potītes?

Bet kurš gan nekļūdās — arī sievietes dažkārt to dara. Var būt, ka visi iepriekšējie tipi mūsu uztverē bijuši kļūdaini noteikti un vīrietis, kurš pie tevis atnācis vakariņās, patiesībā ir, nu, šausmīgi kautrīgs. Tāpēc arī berzē degunu, neskatās uz tevi un slavē tikai tevis gatavoto ēdienu, nevis apbrīno tavas slaidās potītes.

Ja viņš patiesi ir kautrīgs, tu taču proti viņu atdzīvināt, un šis raksta gabals īstenībā nav par prasmi to darīt. Tev, protams, jāsajūt viņa kautrība un jāatbrīvo vīrietis no tās. Pirmais vērtējums var būt kļūdains. Iespējams, pārvērtējot jauno cilvēku, tev atklāsies fantastiski jauks vīrietis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu