Viktorijai Bekhemai uzradusies dubultniece

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dziedātājai Viktorijai Bekhemai ASV uzradusies dubultniece, ziņo tabloīdi.

Bekhema un Estere Adamsa ir līdzīgas kā divas ūdenslāses, turklāt Adamsa nav veikusi nevienu plastisko operāciju, lai kļūtu par Bekhema kundzes kopiju.

31 gadu vecā amerikāniete savulaik karjeru sāka kā dejotāja kādā naktsklubā, un drīz vien kluba apmeklētāji ievēroja viņas līdzību ar Lielbritānijas «stila ikonu», dodot mājienus, ka šī īpatnība ļautu labi nopelnīt.

Esterei, kas tolaik viena audzināja bērnus, šī doma iepatikās, un viņa, saņemot krietnus honorārus, kļuva par biežu viešņu dažādos restorānos, klubos un privātās ballītēs, izliekoties par izsmalcināto Bekhemu.

Amerikāniete ir filmējusies vairākās reklāmās, tēlojusi Viktoriju Bekhemu seriālos, dejojusi naktsklubos, ar šo nodarbi gadā pelnot 18–20 tūkstošus dolāru.

«Cilvēki dažādi reaģē uz manu līdzību ar Viktoriju Bekhemu. Citi apbrīno un apskauž, citi nosoda un uzskata mani par pakaļdarinājumu, kam nav individualitātes. Vēl daži mani apsūdz par iedzīvošanos uz cita rēķina,» stāsta Bekhemas dubultniece.

«Paziņas mani žēloja, jo domāja, ka centienos līdzināties Viktorijai es badojos un saslimu ar anoreksiju,» Estere atceras. «Reiz kāda sieviete man palūdza autogrāfu. Uzzinot, ka es neesmu viņas dievinātā slavenība, viņa man svieda ar degošu cigareti.»

«Patlaban es jau no tā visa esmu ļoti nogurusi un nopietni apsveru domu pārtraukt sadarbību ar aģentūrām, atrast nopietnu darbu un koncentrēties privātajai dzīvei,» atzīstas Estere.

Bekhemas dubultniecei pašlaik ir divi bērni: 13 gadu vecs dēls Lūiss un 11 gadu veca meita Ketija. Estere ir otrreiz apprecējusies ar trīs gadus jaunāku vīrieti un ļoti lepojas ar to, ka vīrs pirms iepazīšanās ar Esteri pat nemaz nenojauta par Viktorijas Bekhemas eksistenci.

Interesanti, ka Estere Adamsa un Viktorija Bekhema nav tikušās. Kad Bekhemai tika parādītas viņas dubultnieces fotogrāfijas un pajautātas viņas domas par to, Viktorija paziņoja: «Ikviens kāpj pa slavas kāpnēm un pelna iztiku savā veidā. Ar ārējo līdzību vēl nepietiek, lai kļūtu par mani. Mēs noteikti nebūsim konkurentes.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu