«Lattelecom» un «apollo.lv» piedāvās Vispasaules drošāka interneta dienas tiešraidi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien elektronisko pakalpojumu sniedzējs «Lattelecom» un portāls apollo.lv piedalīsies Vispasaules drošāka interneta dienai veltītā pasākumā, kur «Lattelecom» organizēs konkursu, lai paaugstinātu jauniešu zināšanas par drošu internetu.

«Lattelecom» uzsver, ka ir svarīgi piedalīties sabiedrības izglītošanā un interneta drošības veicināšanā. Savukārt, portāls apollo.lv rūpēsies par tiešraidi, lai notikumu varētu vērot un jaunas zināšanas par drošību internetā iegūt ne tikai klātesošie, bet arī citi interneta lietotāji.

šeit

Vispasaules drošāka interneta dienai veltītais pasākums sāksies 15.00 un notiks «Galerijas Centrs» telpās. Kā informēja «Net-Safe Latvia» projekta vadītāja Maija Katkovska, pasākums organizēts, lai vērstu jauniešu un viņu vecāku uzmanību uz emocionālās pazemošanas problēmu internetā un mudinātu bērniem pašiem kļūt iecietīgākiem un apdomāt savas darbības internetā.

Notikuma laikā būs iespēja sastapt sabiedrībā populārus cilvēkus, kas dalīsies savā pieredzē un domās par drošību internetā. Būs iespēja piedalīties konkursos, lai iegūtu vērtīgas balvas. Pasākumu vadīs aktieris Kaspars Zvīgulis un «MTV Latvija» vīdžejs Ženete Skarule.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu