Apsveicam fotokonkursa «Viņš + Viņa...» uzvarētājus!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas Dabas muzejs

Tu taču neesi viens/viena šajā pasaulē? Tev taču būs kāds/kāda, ar kuru skūpstīties Vispasaules sirsniņu dienā?  Tā «Apollo» vaicāja pirms nedēļas.

Un pārliecinājās, ka tā patiesi ir: pāru bilžu konkursā «Viņš + Viņa...» pienāca daudz romantisku attēlu. Kuri no tiem ir mīlestības pārpilnākie, šoreiz noteica nevis īpaša žūrija, bet paši balsotāji.

Visvairāk balsu — 1283 — saņemts par Sindas attēlu. No šā pāra daudz neatpaliek Dmitrijs un Inga ar 1092 balsīm, bet trešajā vietā ir Natinaa iesūtītais attēls. Tas saņēmis 1061 balsi. Starp citu, tas nemaz nenozīmē, ka šie trīs ir paši romantiskākie attēli, drīzāk — šiem pāriem vienkārši ir vairāk draugu.

Balvas ir trīs. Uzvarētājs, kurš iesūtījis attēlu, kas paticis vislielākajam skatītāju skaitam, saņems veikalu tīkla RIMI dāvanu karti 50 latu vērtībā. Otrās vietas ieguvēja balva ir 30 latu, trešās — 20 latu.

Atgādinām, ka balvas jāizmanto divu mēnešu laikā kopš piešķiršanas brīža. Ar uzvarētājiem pa e-pastu sazināsies veikalu tīkla RIMI darbinieks.

Bet mēs taču visi zinām, ka mīlestību un laimi nevar ne izmērīt, ne salīdzināt, ne vērtēt. Uzvarētāji ir visi, kas Valentīndienas vakarā nebūs vieni. Un arī tie, kas šoreiz vēl būs vieni, jo mīlestība un laime droši vien viņus jau gaida.

* * *

Atvainojamies par tehniskajām problēmām, kas traucēja konkursa norisi!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu