Sāra Džesika Pārkere nožēlo, ka savās kāzās uzvilka melnu kleitu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Holivudas aktrise Sāra Džesika Pārkere nožēlo, ka pirms 12 gadiem savās kāzās ar aktieri Metjū Broderiku izvēlējusies melnu kleitu.

Laužot tradīcijas, Pārkere nolēma nevilkt baltu kāzu kleitu 1997. gadā, kad viņa laulājās ar savu tagadējo vīru, tomēr tagad viņa ļoti nožēlo savu pārdrošo lēmumu.

«Es labprāt vilktu skaistu un pienācīgu kāzu kleitu, tādu, kādu man vajadzēja vilkt toreiz,» pavēstīja filmas «Sekss un lielpilsēta» («Sex and the City») zvaigzne amerikāņu modes žurnālam «Harper's Bazaar».

Aktrise ir pārliecināta, ka viņas sešus gadus vecais dēls Džeimss Vilkijs zina, ka melna kāzu kleita nav piemērots tērps tādam notikumam.

«Džeimija Vilkija skolotāja precas, un viņš man jautāja: «Kā tu domā, vai viņa vilks melnu kleitu?» Un es atbildēju: «Nē! Esmu par to gandrīz pilnīgi pārliecināta.» Un tad viņš man jautāja, vai es to joprojām nožēloju. Un es teicu: «Jā, es joprojām to nožēloju.»»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu