Vai nopirki ziedus savai mīļotajai?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Katram pārim noteikti ir kāds datums — sastapšanās diena, pirmais skūpsts vai kāds cits īpašs, diviem vien zināms notikums, kura atcerēšanās un atzīmēšana ir būtiska. Un kāpēc gan lai tas nebūtu 8. marts? Svētku nekad nevar būt par daudz! Un ja tas vēl iekrīt tieši svētdienā...

Šādā dienā vīriešiem pēc senas tradīcijas gribas mīļoto sievieti redzēt laimīgu. Tādēļ būtu vērts mazliet sagatavoties un pasapņot, kāda varētu būt šī sevišķā diena.

Pirms nozīmīgās dienas varat mēģināt neuzkrītoši noskaidrot, par ko īsti sapņo jūsu partnere.

Pārsteigumam varat nopirkt skaistu atklātnīti un aprakstīt to no vienas vietas ar mīļiem vārdiem tā, lai nepaliek nevienas brīvas vietiņas! Un ja tai klāt vēl tiek pasniegta skaista sarkana roze!

Romantisku svētku svinēšanu nevajag uztvert kā pienākumu. Jādara tikai tas, ko liek sirds un īpašā attieksme pret mīļoto cilvēku. Varbūt šis posms jūsu attiecībās kāda iemesla dēļ nav viegls, bet ar šādu soli — atceroties romantiskos brīžus — jūs parādīsiet, ka otrs jums ir īpašs un ļoti dārgs. 

Šai dienā nevar būt nekas vērtīgāks par nedalītu uzmanību, ko veltīsit tikai un vienīgi savai mīļotajai! 

Vīrieši, ļaujiet šai dienā savām draudzenēm pļāpāt visvisādus niekus un arī ieklausieties viņās. Ļaujiet viņām dalīties savas sirds noslēpumos! Nemūciet prom un nenorobežojieties! 

Sievietes, laidiet pie vārda arī savu mīļoto, ļaujiet viņam pašam atbildēt uz jūsu jautājumiem, nepārtraucot viņa teikto vai strauji mainot sarunas tēmu. Dāvājiet viņam laimi sēdēt jums līdzās pilnīgā klusumā. Bez vārdiem! 

Parunājieties ar mīļoto par viņam svarīgām lietām. Ja jūsu partneris ir aizrāvies ar datoriem, bet jūs neatšķirat pat skeneri no printera — ko tad? Taču saņemieties — jūsu interese par viņam svarīgajām lietām būs vienkārši lieliska dāvana vai pateicība par viņa dāvanu.

Uzticieties mīļotajam vīrietim, ļaujiet viņam pašam vislabāk zināt, kā par jums parūpēties. Tas padarīs šos svētkus neaizmirstamus jums abiem. Gan viņam — rūpējoties, gan viņai — ļaujoties būt aprūpētai.

Taču, ja būsiet sacerējuši mīlas pilnu poēmu vai vēstuli un nolasīsiet to skaļi — laimes asaras būs garantētas! 

Lai jums izdodas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu