Šonedēļ Valmierā viesosies Olgas Rajeckas Violetais koris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

4. aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā ar koncertprogrammu viesosies TV3 šova «Koru kari» finālisti Olga Rajecka un Lielvārdes violetais koris.

Koncertā piedalīsies arī kora vokālais vadītājs Artūrs Mangulis, grupa «Trīs vaļi» un kora horeogrāfe Linda Mangule. Koncertprogrammā skanēs gan «Koru karos» izpildītās dziesmas, labi zināmas dziesmas no Olgas Rajeckas repertuāra, gan arī jauni, vēl neredzēti priekšnesumi kora dalībnieku izpildījumā.

Lielvārdes violetais koris tika izveidots 2008.gada vasarā, lai piedalītos TV3 veidotajā šovā «Koru kari». Koris Olgas Rajeckas vadībā nokļuva šova finālā, iegūstot otro vietu. Pēc «Koru kariem» Lielvārdes violetais koris uzsācis plašu koncertturneju, pulcējot kopā savus līdzjutējus un atbalstītājus.

Kā atzīst koris, tagad redzēt šova finālistus, dzirdēt sirdis saviļņojošās un līdzi dejojamās dziesmas iespējams klātienē – pozitīvisma, gaišuma, prieka un kvalitātes pilnā koncertā ar Olgas Rajeckas violeto Lielvārdes kori, draugiem un dziesmām «Ziemeļvējā», «Bitītes», «Svētuguns», «Raganas dziesmiņa pirms sprieduma pasludināšanas», «Rikšiem bērīti es palaidu» un, protams, ikviena skatītāja sirdis iekarojušo aun atmiņā palikušo dziesmu «Chi chi chi, cho cho cho», kā arī citām - jaunām un vēl nedzirdētām dziesmām.

Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties Valmieras Kultūras centra kasē, tālrunis:    64207207   .

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu