Parunāsim par iekāri!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne

Vai neuzticība partnerim ir tikai fiziska? Vai tomēr tai ir garīga sakne?

Ja tu tici tam, ka no sākuma neuzticība rodas prātā, iespējams, tu nemitīgi karo pati ar sevi. Kāpēc? Katru reizi, kad ieraugi kādu simpātisku vīrieti, kas nav tavs puisi, tu krīti panikā...

«Ko tas nozīmē?» tu domā. Vai tas nozīmē, ka tu nemīli savu puisi? Tu prāto, vai vajag sekot savām simpātijām. Galu galā varbūt tieši viņš ir īstais, tomēr, no otras puses, tu patlaban neesi viena. Vēl tu domā par to, ka tu nespēj būt laimīga kopā ar kādu tāpēc, ka tu neproti būt uzticīga.

Pirmajos attiecību mēnešos tu vari dienām un naktīm kladzināt, ka tavs vīrietis ir pats skaistākais pasaulē. Tu brīnies par draudzenēm, kas aizrautīgi stāsta par saviem gadījuma sakaru vīriešiem, jo viņi tev neliekas pievilcīgi. Neviens cits uz pasaules nav pievilcīgs.

Tomēr tu jau kādu laiku domā: «Ja kaut kas noies greizi — es būšu nolemta vientulībai. Es būšu viena pati visu atlikušo mūžu, jo nevienam citam es nepatikšu.»

Tad kādu dienu viss mainās. Tu pēkšņi sāc ievērot vīriešus uz ielām, televīzijā un uzskati viņus par ļoti pievilcīgiem. Vai tas ir tavas mīlestības gals? Tas, ka tu uzskati arī citus vīriešus par pievilcīgiem, apstiprina, ka tu atkal pievērs uzmanību visai pasaulei sev apkārt un esi gatava šīs simpātijas izrādīt.

Cilvēki nav nolemti vientulībai. Tomēr tu apzinies, ka patiesa mīlestība ne vienmēr ir tāda, kādu tu biji iedomājusies. Tu vēl joprojām esi jauna, un mūsdienās sievietes ļoti reti izveido stabilas attiecības pirms divdesmit gadu vecuma.

Labāk, ja cilvēks, kas tev patīk, izjūt to pašu. Skatienu sastapšanās pārpildītā telpā vēl nenozīmē, ka tā ir pēkšņa mīlestība, tomēr to ir vērts pārbaudīt.

Flirts ir tik veselīgs, ka tas būtu jāiekļauj veselības uzlabošanas programmās. Flirts neuzliek saistības, pēc tā tev nav jāprecas, un no tā tu nepaliksi stāvoklī. Vari droši teikt: «Sveiks, smukulīt, vai nevēlies izklaidēties?» Šī izklaide var būt tikai pāris teikumi vai pat liegs rokas pieskāriens.

Flirts padara cilvēkus par cilvēkiem — tev ir dotas sazināšanās spējas, tāpēc izmanto tās.

Iekāre pret kādu citu nenogalinās tevi (un attiecības), tā atdzīvinās lietas tev apkārt. Kāds, kas uzskata tevi par seksīgu, var iemest pagali tavā dziestošajā dzīvesprieka ugunskurā.

Tu pat nebūsi iedomājusies, ka kaut kas tāds ir iespējams. Brīvības izjūta dod tev iespēju izvērtēt jūsu attiecības. Mēs kļūstam neuzticīgas, kad jūtamies emocionāli aizmirstas, tāpēc, pirms tu atraidi smuku svešinieku, pajautā sev, vai tā nav zīme. Varbūt tev un tavam vīrietim ir nedaudz jāpiestrādā pie jūsu attiecībām?

Ja esi pārliecināta par sevi, nomierinies! Izbaudi to, ka kāds cits novērtē tavu pievilcību un neatkarību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu