Paņēmiens, kā iegūt vīrieti: esi sieviete — vīra rota!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Ja pieņem par dzīves moto postulātu, ka «visi vīrieši ir tēviņi», sievietes ierocis kļūst ķermenis un viss, ko viņa ar šo bagātību var sniegt vīrietim. Tas taču ir tik vīrišķīgi: būt bezspēcīgam skaistas, seksīgas sievietes priekšā.

Atzīsim — uz TO iekrīt gan stipri, gan vāji vīrieši. Atšķirība slēpjas tikai stiprā dzimuma «bezspēcības» noturības pakāpē, ko visnotaļ ietekmē vīrieša materiālais stāvoklis.

Arī tā var tikt gan pie vīra, gan mīļākā. Piemēram, «jauno krievu» vai «jauno latviešu» dāmas, bieži vien izglītotas sievietes, kuras zina sava ārējā izskata, šarma, seksualitātes vērtību.

Viņas ir apjautušas, ka labāk baudīt dzīvi, nezinot skaidru rezultātu. Viņas ir slinkas, bet neslēpj to. Viņas apzinās savu statusu un aukstasinīgi «parakstās» uz tādu dzīvi. Bez ilūzijām. Pat ja viņas vīrs regulāri apmeklē bordeli.

Tomēr vairākumā gadījumu sievietes, kā trumpi izspēlējot savu skaistumu, pievilcību, mīlēšanās māku, lolo cerības, ka viņas paņems uz mūžu. Un… Stipram, nodrošinātam vīrietim drīz iestājas sāta sajūta. Tad viņš saka: «Visas sievietes ir stulbas!» Tulkojumā tas nozīmē: «Man apnikušas gultā lēcējas un ģimenes ligzdiņas vijējas, bet no ĪSTAS sievietes man vēl ir bail.»

Arī vājākam vīrietim vien jūsma par to, ka ieguvis tik seksīgu skaistuli, ar laiku nomainās pret mūžīgām raizēm. Cīnoties ar greizsirdību, naudas trūkumu, regulāriem pārmetumiem no sievas puses: «Es biju tik skaista sieviete — varēju izvēlēties jebkuru! Nepateicīgais!»

Ko dara vīrietis? Bēg. Darbā, dzeršanā, pie mīļākās, pie jaunas sievas.

Bet sieviete kļūst vecāka, un sākas izmisīga sevis pierādīšana. Vai maz ir redzētas tādas četrdesmitgadīgas kundzītes, kuras uzvedas kā jaunas meitenes un kuru kārtējā dzimšanas diena ir nopietns trauksmes signāls — cik maz man laika atlicis! Ļoti bieži viņas dzīvo pagātnē, jo nākotne viņas baida. Tur viņas neredz sev vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu