Bērna tēvu izvēlas sieviete!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Zinātnieki, veicot DNS pētījumus, ir atklājuši, ka visa Eiropas civilizācija cēlusies no septiņām sievietēm.

Vīrietim vajag maigumu un sievišķību

Kādas viņas bija — šīs septiņas visu mūsu ciltsmātes? Vai viņas ir bijušas maigās sievietes — mātes, vai arī bijušas spējīgas sacensties un atņemt vīriešiem gan varu, gan medījumu? Vai viņas ieguva stiprākie un gudrākie, vai varbūt tieši viņas pašas sagrāba kādu pie rīkles un lika nepārprotami saprast — tu būsi mans.

Interesanti prātā paspēlēties, iedomājoties, kā šīs mūsu visu vec-vec-vec-vec…vecmāmiņas iemīlējās un izvēlējās, ka tieši šis — spalvainais un plēsīgais vai arī, tieši otrādi, bālais neveiksminieks — būs tas, kura sēkla apaugļos viņas olšūnu, lai gadu tūkstošus tālā nākotnē piedzimtu mēs.

Grūti pateikt, kā tieši tas viss ir noticis… Taču viens ir skaidrs: kā toreiz, tā tagad tikai un vienīgi sieviete ir tā, kura izvēlas, kas būs viņas bērna tēvs. Un, ļoti atvainojos, bet, ja sievietes sūdzas par sliktiem tēviem un vīriem, kuri ir vainīgi pie visa, man gribas teikt — domājiet, kam gulties apakšā, jo par to gan atbildat tikai jūs, sievietes…

Kurš noteicis, kādai jābūt sievietei

Tāpat kā kāds ir noteicis, ka spīd Saule un riņķo Zeme, tāpat ir informācija par to, kādai jābūt sievietei. Tas ir lielais kosmiskais jautājums par harmoniju. Tikai tāpēc, ka kāds tā grib, Saule jau nesāk riņķot ap Zemi. Koks aug ar saknēm uz leju. Un upes ieplūst jūrā.

Telpā ir ielikta informācija par vīrišķās un sievišķās polaritātes līdzsvaru un harmoniju — par divām polaritātēm «iņ» un «jaņ». «Iņ» ir sievišķais — tā ir tumsa, aukstais, lēnīgais, klusais, maigais, tas, kas ņem. «Jaņ» ir vīrišķais — diena, saule, aktīvais, karstais, enerģiskais, tas, kas dod. Katrā cilvēkā ir abi šie pretpoli, un tiem jābūt harmonijā katrā indivīdā iekšēji. Ja kāds no tiem sāk dominēt, sākas problēmas.

Piemēram, ja sievietē sāk dominēt vīrišķās «jaņ» enerģijas, viņa kļūst par šo «sievieti ar olām». Līdz ar to neiespējama kļūst harmonija arī lielākā mērogā, līdzsvars starp abiem pretpoliem nav iespējams, jo šādu pretpolu pēc būtības vairs nav. Un nelaimīgi ir visi, galvenokārt šī pati sieviete. Ne jau velti Senajā Ķīnā bija speciālas ārstniecības metodes, kur tika līdzsvarotas šīs enerģijas.

Kas raksturo olu sievieti

«Jaņ» sievietes jeb sievietes ar olām atšķiras ar saviem darbības principiem — vīrišķīgu enerģiskumu, pārāku izdarīgumu, agresivitāti. Viņas kļūst par traktoristēm, direktorēm, prezidentēm. Pēc savas enerģijas virzības un rakstura viņas kļūst par vīriešiem, par «jaņ» enerģijas nesējām.

Kolektīvā vīriešu apziņa grib redzēt sievieti kā būtni, kas uztur citu realitātes stāvokli. Vīrietim vajag maigumu, sievišķību. Un sievišķais nebūt nenozīmē vājumu — tas ir citādā veidā izpausts spēks — caur mīlestību. Spēks, kas izpausts caur sirdi, nevis caur intelektu; caur mieru, nevis caur agresiju. Sieviete pasaulē uztur sirds funkciju — izstaro žēlsirdību un maigumu.

Taču mūsdienu sabiedrība rada jaunu mutāciju, proti, sievieti — vīrieti. Sievieti — ārēji, bet ar vīrišķajām enerģijām — iekšēji.

Kāpēc tā?

Kāpēc tā ir noticis? Iemeslu varētu atrast daudz — sākot ar kariem un planētu stāvokļiem, beidzot ar demokrātijas attīstību un kosmiskās evolūcijas principiem. Turklāt ir zinātnieku pētījumi, kas apliecina — vēsturē notiek patriarhāta un matriarhāta nemitīga nomaiņa, kur viens no dzimumiem diktē savus noteikumus. Ir versijas, ka šobrīd tuvojas (jau ir sākusies?) jauna matriarhāta ēra, kas ir vienīgā iespēja civilizācijai izdzīvot.

Taču būtiskākais iemesls, manuprāt, ir tikai viens — vīrieši nav pratuši sievieti mīlēt. Sieviete ir bijusi hroniski pazemota. «Jaņ» enerģija visā sabiedrībā ir tā dominējusi, ka pilnībā nomākusi «iņ». Sieviete jau paaudzēs nav saņēmusi mīlestību, cieņas pilnu līdzvērtīguma sajūtu no vīrieša, un no tā ir izveidojušās patoloģiskas sekas — sievietes olas. Tā ir patoloģija, un nevienu tā nevar padarīt laimīgu.

Ko darīt sievietēm ar olām?

Intelektuālā pasaule ir vīriešu pasaule. Sievietei ir tikai stimulējošā funkcija. Patiess ir tas teiciens, ka vīrietis ir galva, bet sieviete — kakls, kurš grozīs galvu tā, kā gribēs. Bet, tā kā vīriešu pasaule ir deģenerējusies, sievietēm nav ko stimulēt, un viņām jāmēģina kaut ko radīt pašām.

Man liekas, ka vajag turpināt šo dabas eksperimentu ar vienu būtisku BET. Sievietēm jāiet tālāk. Lai viņām pašām būtu vieglāk izprast sevi un atrast kaut kādu harmoniju, viņām ir jāiet iekšā labās puslodes noslēpumos, jāpraktizē sirds viedums un jāattīsta savas iracionālās spējas. Un viņām tas noteikti izdosies labāk nekā vīriešiem, jo jau senie Austrumu skolotāji teica: ja sieviete ķērusies pie augstajām zināšanām, viņas attīstība noris 10 reižu ātrāk un sekmīgāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu