Vai jūs saderat kopā? (Svētdienā dzimušajiem)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Gribat — ticiet, negribat — neticiet! Bet pastāv teorija, ka savstarpējās attiecības ir atkarīgas arī no nedēļas dienas, kurā esam dzimuši...
 
1. Sieviete — svētdiena un vīrietis — svētdiena.

Šo attiecību pamatā ir vara un cīņa par autoritāti. Izņēmums — ja partneri viens otram palīdz kādā kopīgā lietā, piemēram, bērnu audzināšanā.

2. Sieviete — svētdiena un vīrietis — pirmdiena.

Šā pāra nākotne pilnībā ir atkarīga no sievietes. Ja viņa vīrieti nenomāks ar savu valdonību, viņi gūs harmoniju, jo viens otru papildina. Bet var gadīties, ka šādas attiecības var apnikt.

3. Sieviete — svētdiena un vīrietis — otrdiena.

Sieviete ir enerģiska un apņēmīga, līdz izlauzt ceļu savam partnerim, vīrietis šīs attiecības bagātina ar savu erudīciju. Tas ir dinamisks, uzņēmīgs pāris, kas vairāk orientējas uz ārējo pasauli nekā uz mājas omulību.

4. Sieviete — svētdiena un vīrietis — trešdiena.

Sieviete ir aktīva un ātri aizraujas ar dažādiem projektiem, bet vīrietis tiecas pēc patstāvīguma un nemainības. Šī kombinācija labāk der profesionālai sadarbībai, nevis mīlas attiecībām.

5. Sieviete — svētdiena un vīrietis — ceturtdiena.

Viņiem ir daudz kopīga: devīgums, vajadzība pēc pašizpausmes, tieksme pēc cilvēcīgas sapratnes. Ja sievietei nav svešs diplomātiskums, viņu attiecības būs harmoniskas.

6. Sieviete — svētdiena un vīrietis — piektdiena.

Viņa ir sajūsmā, ka dzīvo kopā ar tik izsmalcinātu cilvēku, kurš labi izprot savas partneres vēlēšanās. Un vīrieti ir savaldzinājusi sieviete, kura prot pieņemt pareizus lēmumus. Viņi ir laba kombinācija.

7. Sieviete — svētdiena un vīrietis — sestdiena.

Viņai netīk laiku pavadīt mājās, toties viņš ir kā radīts ģimenes pavardam. Taču viņi viens otru papildina. Šī savienība būs ilgstoša, bet tajā vairāk dominēs draudzīgas jūtas, nevis mīlestība.

8. Vīrietis — svētdiena un sieviete — pirmdiena.

Vīrietis spēlē savas sievas aizbildņa lomu. Viņš ir greizsirdīgs un tāpēc ierobežo sievietes brīvību. Viņa, pateicoties intuīcijai, vīrieti klausa un lieliski tiek galā ar mātes lomu.

9. Vīrietis — svētdiena un sieviete — otrdiena.

Vīrietim būs ne mazums rūpju ar neatkarīgo sievu. Ja viņš pienācīgi spēs novērtēt viņas īpašības, sieva izturēsies pret viņu ar cieņu. Bet, ja ne — viņi katrs aizies savu ceļu.

10. Vīrietis — svētdiena un sieviete — trešdiena.

Kad jāpieņem svarīgi lēmumi, viņa paļaujas uz vīru. Taču viņš, kad jārisina problēmas, kas saistītas ar māju un bērniem, cer uz sievu. Tā ir laba savienība, ja vien… neviens no viņiem nepārkāpj svešās teritorijas robežas.

11. Vīrietis — svētdiena un sieviete — ceturtdiena.

Viņa savu partneri akli mīl un izturas pret viņu ar milzīgu sajūsmu, kas vīrietim, protams, patīk. Šis pāris var dzīvot kopā ilgus un laimīgus gadus, it īpaši, ja šo laulību stiprina bērni.

12. Vīrietis — svētdiena un sieviete — piektdiena.

Šī ir brīnišķīga un gaišām jūtām pārpilna savienība, kuras pamatā — seksuālā harmonija. Seksā vīrietis un sieviete viens otru papildina.

13. Vīrietis — svētdiena un sieviete — sestdiena.

Viņš spēj radīt drošības atmosfēru un pasargāt sievieti no satraukuma un bažām, kas viņu šad un tad pārņem. Savukārt viņa ar saviem pūliņiem un pārliecību dod vīrietim iespēju mirdzēt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu