Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Rīts ar kliedzienu. («Ieraksts nimfomānes dienasgrāmatā»)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Dienasgrāmatu nerakstu, tas būtu līdzvērtīgi pašnāvībai, jo nekad nevari būt drošs, ka tava dienasgrāmata «netīšām» netiek atrasta...

Tāpēc viss, kas man ir, tās ir  atmiņas par neskaitāmiem kaisles, neprāta, baudas un sasodīti laba seksa mirkļiem, stundām, dienām... jā, dienām, kad esi pārāk aizņemts, lai tiktu ārā no gultas.

Ātrais seksiņš no rīta, kad steidzamies uz darbu, vai aizliegtais seksiņš ar draudzenes vīru, riskantais — ar pilnīgi svešinieku viņa dzīvoklītī Madrides vecpilsētā. Kas tik un ar ko tik nav bijis! Bet ja arī kāds mani kādreiz nosodītu, nenožēloju neko no tā visa.

Tad nu viens no...

-----------------------

Tas bija silts vasaras rīts, bijām ciemos pie maniem vecākiem. Pamodos ar neprātīgu vēlmi mīlēties, nē, ne mīlēties , — «nokniebties»!

Ieslidināju roku savā kājstarpē un sajutu, ka mana spraudziņa ir pavisam mikla. Vēl nedaudz miegaina pierāvos tuvāk savam vīrietim, lai pārliecinātos, ka arī viņš ir gatavs nelielai rīta izklaidei. Uzlikusi roku viņa daiktiņam jutu, kā tas kļūst arvien cietāks un lielāks. Gribēju pēc iespējas ātrāk sajust viņu savā kājstarpē.

No manas dīdīšanās arī viņš bija pamodies un bez vārdiem saprata, kas jādara. Viņš paplēta manas kājas, ieslidināja savu roku manā kājstarpē un pēc mirkļa nomainīja to ar savu locekli. Iesprauda to manī tā, kā es to biju gribējusi vēl pirms mošanās.

Biju tik mikla, ka viņam kustoties iekšā ārā, bija sajūta, ka viss šļakst.
Lai gan gribēju vaidēt no tā, cik labi bija man, atļāvos tikai klusītēm kunkstēt, jo vecāku istaba bija turpat aiz sienas.

Jutu, ka tuvojās tas brīdis, kas līdzinās sprādzienam zem jostasvietas, veikli pamainījāmies vietām, neizlaižot viņu no sevis, un nu jau es biju tā, kas komandē parādi. Sāku kustēties arvien ātrāk un ātrāk, manas krūtis šūpojās, un viņš tās stingri satvēra, tas bija kā punkts uz I. Viss, vairs nevarēju novaldīt savus baudas pilnos vaidus un iekliedzos.

Viņš ar plaukstu aizspieda man muti ciet. Es turpināju kustēties, uz priekšu, atpakaļ. Visas viņa spalviņas bija slapjas no manas mīlas sulas. Pēc sekundes jau arī viņa seju rotāja tā izteiksme, kas mani jau atkal uzbudina nākamai reizei. Ooo, kā man patīk beigt ar viņu reizē. Vēl mirkli pakavējos viņam virsū, jo tā sajuta — ka viņa loceklis pulsē manī iekšā, ir lieliska.

Klusi ausī viņam iečukstēju «Labrīt!», noskūpstīju viņu, tad viņa draudziņu, kurš joprojām bija stingrs kā no tērauda izliets. Izejot no istabas sapratu, ka vecāki bija virtuvē un noteikti nedzirdēja manus nodevīgos vaidus.

Devos uz dušu un, jā, parotaļājos ar pirkstiņiem un piedzīvoju vēl vienu orgasmu.

Par to viņam pastāstīšu pēc brokastīm, lai jau pēcpusdienā atrastu kādu nomaļu vietiņu tuvējā mežiņā un ļautos kaisles pilnam seksam. Jo, kas var būt labāks par fiziskām aktivitātēm svaigā gaisā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu