Keitas Vinsletas bikini parūka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktrise Keita Vinsleta atzinusies, ka drāmas «The Reader» filmēšanā, kurā bija vairāki patiesi atklāti skati, viņai nācies lietot bikini zonas parūku. Tas ticis darīts, lai aktrise šajos kadros filmā par holokausta laiku atbilstu tā laika standartiem, vēsta «[s:24961]».

«Allure» žurnālam aktrise stāsta: «Man tur, lejā, vajadzēja visu ataudzēt, bet, kā mēs meitenes zinām, pēc gadiem ilgas vaksēšanas matiņi vairs neataug kā agrāk. Tāpēc viņi man uztaisīja tādu kā parūku.»

33 gadus vecā Vinsleta atzīst, ka viņai nav bijis problēmu filmēties seksa ainās ar 18 gadu veco ekrāna partneri Deividu Rosu. Keitas vīrs Sems Mendess neiebilst pret šāda tipa ainām, ja tas nepieciešams lomai.

Keita Vinsleta uzskata, ka jebkuras intimitātes pakāpes filmās, kurās viņa piedalījusies, bijušas atbilstošas un papildinājušas stāstu.

Fotogalerijā varat apskatīt, ka pūles nav bijušas veltas, jo par lomu drāmā «The Reader» Keita Vinsleta saņēma gan BAFTA balvu, gan «Oskaru».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu