Olgas Rajeckas koncerts – jau šodien

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Olga ir viena no Latvijas leģendārākajām dīvām, kuras karjerai esam sekojuši jau gadu desmitiem. Šajā koncertā māksliniece akustiskās versijās izpildīs Imanta Kalniņa, Borisa Rezņika, Valda Attāla un citu autoru dziesmas, to skaitā arī neaizmirstamās «Akāciju palags», «Ziemeļvējš un vēl daudzas citas!

Piektdiena – «Solo Melody» ar Normundu Rutuli

Koncertā tiks izpildīti tādi hīti kā «Šoko loko», «Par šo un to» no nesenā CD «Vēlreiz mājās», kā arī dažas pavisam jaunas R.Paula/G.Rača dziesmas no šobrīd topošā albuma. Skanēs arī ar klasiskie «Nekur nav tik labi kā mājās», «Kūko, kūko dzeguzīte» un citi. Šis būs mākslinieka pirmais jaunās programmas koncerts Rīgā.

Sestdiena – Džeza vakars ar grupu «Dandelion Wine»

Jazz/funk grupa «Dandelion Wine» (pieneņu vīns), kuras soliste, kolorītā Evilena ar savu balsi jau pārsteigusi un iepriecinājusi daudzus. 2007. decembrī grupa uzvarēja konkursā «MicRec Open4», bet 2008.gadā uzvarēja konkursā «Tu Esi Pamanīts», kurā Evilena tika atzīta par labāko vokālisti.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu