Baidos gulēt viena

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: scanpix/REUTERS

Sveiki! Man ir kāda problēma. Es ļoti baidos gulēt pa nakti. It īpaši viena, tāpēc vienmēr lūdzu mammai, lai pagaida, kamēr aizmiegu. Bet es to nevaru izturēt. Es ar brāli guļu vienā istabā. Kad viņš pa nakti vēlu pārnāk, man reāli bail gulēt, bīstos no katras skaņas. Es pati nezinu, no kā baidos, no spokiem laikam un vēl kaut kā. Ko man darīt? Kā pārvarēt bailes? Un arī viena neliela problēma — pēdējā laikā vispār nenāk miegs un nevaru aizmigt. Ko darīt? Ceru, ka palīdzēsiet!

Sveika! Būtu vērts ar šo problēmu vērsties pie ģimenes ārsta — varbūt var palīdzēt kāds viegls, dabisks nomierinošs līdzeklis (piemēram, dažādu augu tējas vai kapsulas, kas veidotas uz augu bāzes). Un vēl padomā, vai tavā dzīvē pašlaik nav kas tāds, kas tevi nomāc un satrauc, kas nav saistīts ar miegu. Atrisinot šo problēmu, arī bailēm vajadzētu atkāpties. Kamēr tas nav noticis, varbūt guli ar iedegtu mazu naktslampiņu?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu